dilluns, 16 de juliol del 2007

Perles del Polònia 4 (12/10/2006)

Estimats Poloniaddictes,


Aquesta setmana el Polònia ha tornat a baixar el pistó, com la vida mateixa, "una de cal y otra de arena", però buscant buscant se'n troben de perles:


LES PERLES
- El Mas diu que necessita la Supernanny per aprendre a tractar els d'Esquerra.
- Tura (real) i Tura (personatge), increïblement semblants, juntes per solucionar un problema d'inseguretat ciutadana o de seguretat inciutadana, ara no me'n recordo...
- El Rei i el Príncep a la desfilada militar del 12 d'Octubre jugant al "Veo veo".... el Rei diu que amb la gorra i l'uniforme se sent com el porter de discoteca més car de la història.
- Mas i Montilla preparant el famós "Cara a Cara" mentre en Carod intenta cercar l'equidistància amb un centímetre.
- El "Cara a Cara" acaba amb un Montilla esgotat sense haver obert la boca i un Mas que no ha callat, i s'ha fet ell mateix les preguntes i les respostes.... en català, és clar.
- Joan Clos a Pasqual Maragall a la recepció del 12 d'Octubre, "perdone no le conozco".... i el Rei que li etziba "a éste no lo pusiste tu de alcalde?"
- El President amb ulleres d'estar despert i taps a les orelles per a la reunió amb en Carod: "és que és tan pesat".
- Jiménez Losantos acusant Franco del desgavell actual de la política espanyola, "de falta de coraje", i ell que es defensa "Mi ejecutoria merece una consideración".
- L'expressió de Ferran Adrià "No lo hi ha cap tipo de problema", m'encanta!
- La Manuela i la Tura intenten fer de Montilla un nou Groucho Marx.... fins que s'adonen que el millor és que faci del germà mut, en Harpo, al costat de Groucho ZP.

EL PITJOR (ho sento, en toquen tres, com a mínim)
- El suposat descobriment d'Amèrica (res de senyeres... amb la bandera blaugrama, caram) i l'argumentació del perquè Colom era català.
- L'episodi senceret de l'apagada de llum, la intervenció del ministre Clos amb la bombeta, les aparicions fantasmals, els canapès i tot plegat.
- El gag sobre l'INEM.... zzzzzzz

EL MILLOR
- Mas i Carod explorant noves vies..... Carod vestit d'infermera disposada a jugar als metges amb en Mas "Has sido una Consellera de Sanidad muy mala".... fins que arriba Montilla... "t'ho puc explicar" torna a ser l'única explicació ;)

LA PICADA D'ULLET
- D'en Mas al Toni Soler: "Ho fas molt bé, sembles de Convergència"

LA NOVETAT
- El President em pren el paper de comentarista oficial i diu que el que més li ha agradat és el gag sobre Colom!!! "Han dit que era català i que se li ha de dir Cristòfor.... un altre dia diran que Montilla és català i que se li ha de dir Pep Monteta" "No sé perquè diuen que Montilla no fa gràcia, a mi me'n fa molta.... quan l'he vist fent de Harpo.... quan em van dir que ell seria el pròximu Presidenti, quan em va dir que no calia que em presentés..... bé això últim ja no feia gràcia, no"

KA FORT (també en toquen dos, també)
- ZP entusiasmat amb el lampista que li ha deixat Tony Blair per netegar les "cloacas del Estado" de cara al procés de pau.... de molt mal gust l'esment de la cal viva i els Gal (nois......)
- Tot l'episodi de la parella que vol adoptar una criatura, però els ofereixen la Consellera Figueras... la parella fuig perseguint un funcionari que parla de dues nenes xineses mentre una altra funcionària consola la Consellera dient "no pateixis que si li vam trobar una família a la Consellera Mieras també en trobarem una per tu".

SURREALISTA
- El calendari en pilotes d'Acebes i Rajoy fotografiats per Zaplana: "Me ha subido la popularidad 8 centímetros, digo puntos"

LLETÓS
- Acebes i Jiménez Losantos junts.... aghhh

ELS ACUDITS DEL MATÍAS
- Esperem que l'experiència del "Cara o Cara" no resulti molt cara.
- Toni Soler: "Vaya a grabar, ya".... Matías: "Pero si yo lo que quiero es des-gravar"
- Per a més informació.... escoltin la COPE