dilluns, 16 de juliol del 2007

Perles del Polònia 22 (23/2/2007)

Estimats Poloniaddictes,


Aiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, dijous vaig tenir ensurt perquè em pensava que ens quedàvem sense l'"alegria" de la setmana, però sort que ahir van tornaaaaar:


LES PERLES (per ordre d'aparició)
- L'antic Comissari Setvalls d'Interior s'ha transformat en el Director general Setvalls de Justícia, i com que continua tenint cura de la Consellera Tura li instal·la la seva pantalleta predilecta per veure què passa a les presons. Sembla que una cel·la està buida, el pres s'ha escapat i el Saura s'hi presenta immediatadament. Tura s'enrabia pel seu afany de protagonisme i.... prem el botó "Tancant portes"

- Escatològic: Saura es pregunta "què li passa al Carod, abans ha montat un pollo.... bé, no literalment, però... " Soler "home, ja m'ho imagino..." El que està clar és que està enfadat i necessita mimitus. El President Maragall i el Conseller Saura, com un sol home, exclamen: "Caroood, Caroood, comment tu t'appelle, je m'appelle Carod."

- Carod a l'Índia disfressat de Teresa de Calcuta n'ha feta una de bona, repartir carn de vedella a una escola de nens orfes. La culpa és del seu assessor, és clar: "No em va dir vostè que els agradaven molt les vaques?". Per acabar-ho d'arreglar es tira a sobre del president perquè creu que algú l'està apuntant al front i es desencadena un atac nuclear contra Catalunya.

- [llegir a càmera lenta] E l C o n s e l l e r N a d a l i n a u g u r a u n a U V I s e n s e d e m o r a .... el problema és que Nadal s'enrotlla massa i hi ha un malalt darrere seu que necessita urgentment que s'acabi d'inaugurar la maleïda UVI per no palmar-la. Sort de la metgessa que decideix actuar i ataca Nadal amb el desfibrilador per accelerar-lo!

- Rajoy visita Poblet i un monjo compareix davant els micròfons: "La visita ha anat molt bé. S'ha entrevistat amb tots els monjos menys amb mi, que m'ha recusat. Ah, i hem comès l'error d'ensenyar-li l'orgue [sona de fons l'himne nacional]. Jo crec que Nostrusenyor ens posa a prova"

- Adrià&Rusqui (també hi ha un cameo de Bono d'U2 per afegir el toc de globalització). Els dos cuiners amenacen amb separar-se i Adrià demana la custòdia compartida de la Thermomix. El plat és "Globalització de paella amb cocció aleatòria" per al qual fan falta una quantitat ingent d'ingredients: "Tranki Ruski que crido a Telepitta". El repartidor Aladdin, apareix tot seguit amb la seva catifeta màgica: "És que té el magatzem aquí mateix, Al-ladín". La paella (plat) no es fa amb una paella (estri), sinó amb una ruleta, perquè que et surti bé depèn de la sort: "Facin paella, senyors."

- L'inspector de la SGAE es presenta al despatx de Rajoy i Acebes per cobrar per els drets d'ús de l'himne nacional (a la mani, al mòbil, al timbre de la porta...). Total, que han de pagar una fortuna i Rajoy, Acebes i Espe es queden en pilotes... tapats, això sí, amb la bandera espanyola.

EL MILLOR
- no sé, pffffff, va a ser que no.

EL PITJOR
- El Consell Executiu rep una revista inesperada: "Bon àdhuc, baby. No sóc el Montilla, vinc del futur... sóc Montillator i he vingut a buscar una persona molt important pel futur de Catalunya... els raigs infrarrojos els repassen a tots, però.... Carod, tu ets l'escollit.... hauràs de morir per Catalunya, t'has de tirar per la finestra". L'excusa és que si Carod es tira per la finestra, hi haurà una cadena d'esdeveniments que portaran a la independència de Catalunya i així es podrà canviar el futur que vaticina Montillator, que el català s'ha perdut, que Chupa-Chups té més competències que la Generalitat i altres lindeses... no recordo com però al final qui es tira és... "Sóc en Puigcercator i vinc de Ripoll, per favor"
- Es reprèn el diàleg amb els abertzales. Otegi i un agent del CNI, que en realitat és un noi que vol lligar, però després resulta que el del CNI també, en fi un embolic pelín lamentable.

KA FORT
- En el dia del 23-F, Franco preocupat per la "democratització" d'Aznar: "Vaya con Aznar, desde cuándo han hecho falta motivos para montar una guerra? otra cosa es que te busques una excusa para disimular, pero no te puedes echar atrás"

ELS ACUDITS DE MATEU PRADOS
- Aquests dies s'està celebrant el judici de l'11-M, i quan dic que se celebra vull dir s'està fent, no que sigui una festa [el principal acusat voleu dir que no s'assembla molt a Acebes intentant fer colar la seva versió sobre l'autoria d'ETA?]
- A Andalusia només han votat un 36% dels "censats", els "insensats" eren al carnaval de Cadis. On hi ha hagut menys participació és a Lepe (Huelva), perquè creuen que el nou estatut és un "chiste"

LA CANÇÓ (poseu-hi música índia d'anunci de coneguda marca de refrescants i afegiu-hi coreografia dansa del ventre;)

Carod, encara vestit de Teresa de Calcuta, orgullossíssim de "la institució que vicerepresento":

[Carod] Sóc vicepresident
Sóc vicepresident
és un càrrec potent
Sóc vicepresident
Oh pita pita eh

[President i Ministre indis + assessor català] Sigues prudent,
vicepresident

[Carod] Oh perquè
em senta malament
què hi ha sobtadament
si no ningú escaient
l'alarma pita eh

[cor] l'alarma pita eh

LA IMATGE DEL DIA
- El Príncep Felip vestit de Lluís XVI per anar a la neu: "abriga que no veas"
- Acebes amb els calçotets de la bandera espanyola

L'ENQUESTA
- Et pots comprar un pis? El pijo diu que si un cubata són 10 euros i els pagues, doncs ja està. L'argentí diu que el bloc de pisos emula l'alçada del penis. El guarda de seguretat diu que ell coneix molt bé el mercat perquè el té sota de casa. El venedor pretén fer-li creure que la situació del pis és molt bona però ell diu que amb el germà depressiu i la sogra que es punxa...

LA PICADA D'ULLET
- Carod emulant el numeret Eto'o: "Al Polònia hi ha dos grups, i hi ha un company que diu que hem de pensar en el grup, jo sempre he assajat amb el grup. El que és de mala persona és dir que jo m'he negat a fer un gag, el Carod sempre assaja, a mi el que m'importa és el que passa del vestuari cap endins."

EL MONÒLEG DEL PRESIDENT MARAGALL
- Catalans, ja tenim aquí en Rajoy visitant les 41 comarques catalanes. Eh, que ni l'Espinàs les ha visitades totes. A peu per tal, a peu per qual... No sap la feinada que se li ha girat. Jo per això volia crear les vegueries. 7 vegueries es visiten molt més ràpid que 41 comarques. En un pim-pam ho tens fets.... he, he, què cabroooon. Però que vol fer aquest home? Al final acabarà ballant sardanes amb aromes de Montserrat i jugant al dòmino al crit de Jo poso el doble pitu. El primer que ha fet és visitar Poblet, amb aquell silenci... tot el contari de la seu del PP, que només se senten crits i discursos malsonants. I així no m'estranya que hagi anat de pet a Santa Maria de Poblet. Jo també hi vaig anar fa uns anys i els vaig demanar el vot. Me'l van concedir, sí, però el de silenci. Mutis. Cremallera. I al final no em van votar. No sé si també li han donat el vot de silenci a Rajoy. Vaig a trucar per saber-ho. Surt el Monestir de Poblet a les pàgines amarilles?

Talleu, és bona!