dilluns, 16 de juliol del 2007

Perles del Polònia 18 (25/1/2007)

Estimats Poloniaddictes,

Per què són taaan bons?

LES PERLES (per ordre d'aparició)
- Franco solidari: "Creo que debemos tratar mejor a nuestros hermanos de hispanoamérica. Perseguir a Isabelita.... y qué me dicen de Pinochet? Por no hablar de Alfredo di Stefano. Ya ven como está con los disgustos que le da el Real Madrid. Ahora les dejo... he quedado con unos amigos para ir a Alcorcón a currar unos sudacas... me recuerda a la Legión".
- Rajoy al metge, preocupen perquè sempre que li pregunten alguna cosa respon que no. "Parezco Ráimon, diguem nooooo". El metge intenta infructuosament que digui que sí (encara que sigui a base d'oferir-li passar una nit amb Elsa Pataky)
- La pancarta més llarga del món per la mani contra ETA (i ni així crec que tots els partits es posessin d'acord). Diu "Por la paz y por la unidad de los partidos (toma nota Rajoy-PSOE) y por el diálogo, (sí, para que vuelvan a engañar a ZP-PP) todo dentro de la Constitución (víctimas del terrorismo, sin menoscabo de reconocer los derechos de los vascos (PNB), y las vascas (IU). Por todo esto y mucho más, ETA no."
- Conseju de Goverrr. Montilla, presideix. Veiem Maragall, Tura, Carod (amb un megacartell que diu sóc el vicepresident) i Puigcercós que amenaça "Quan es descuidin farem sentir la nostra veu". Aiiiiiiii
- ZP es queixa a la gitana que li tira les cartes (sembla que regularment). ZP: "No me dijiste que todo iba bien? Primero me dijiste que pactara con Caord, luego con Artur Mas y ahora ésto. Ya no quiero tus predicciones." Gitana: "Yo te puedo ayudar a recuperar la buena estrella. Deberías mandar tus tropas a Irak". ZP: "Claro, lo que se espera de un líder fuerte... Por lo menos la gente no hablaría de ETA." Gitana: "ay, si no fuera por mi..."
- Adrià&Rusqui: "Lo bona nit, germans i germanes, la cuina la necessita un canvi".... Adrià vestit de monjo budista, molt afectat per l'IVA del trimestre. La recepta d'avui és Reencarnació de risotto piramidal amb brou de peix. "Be risotto, my friend"
- El Rei i el Príncep instal·lant la TDT (amb el vell mètode de fotre cops a la tele) "me la trajeron los Yos Magos". Per fi la sintonitzen i enganxen Polònia i els agradaaaaa. El que no els agrada és que no surt la Reina. Però això ho arregla el Rei en un "pis-pas" trucant a la Telatrès. La solució arriba ràpidament: IMPRESSIONANT el Toni Soler amb perruca Reina Sofia.

EL MILLOR (és molt curt, però no em trec la imatge del cap)
- Ferran Adrià vestit de monjo budista fent la compra pel Bulli per telèfon. Y esos pelosssss????

EL PITJOR
- El Papa entrevistat sobre els seus plans de reforma (res de Luter) al Vaticà. (Toni Soler, pleaaaase, torna tu com a periodista al Vaticà, que ho feies molt bé!!)

LA PICADA D'ULLET
- La bona notícia amb això dels endarreriments de Renfe, és que per fi ha arribat un passatger que havia iniciat el viatge el 1906... una monada, amb aquells bigotis, tipus La saga de los Rius...

KA FORT
- El Conseller Saura (amb gavardina tipus Colombo) renya a una pobre parella a qui han entrat a robar perquè no tenien seguretat privada [la Conselleria està per aconsellar]. "Us han pres alguna cosa de valor" Ells: "les joies, la play-station". Conseller: "No vull dir material, sinó alguna més important, com els valors". Ells: "Home, l'esperança encara no l'hem perdut". Extraordianari!!! Per si no els havia enfonsat prou, el Conseller encara pretén multar-los perquè la casa no és sostenible: tenen la calefacció sota una finestra i han deixat morir una planta. Per acabar-ho d'embolicar, el gag s'acaba amb el Conseller dient-los que ha estat tot una broma (excepte les multes), una campanya de la Generalitat per treure ferro al tema dels robatoris.

LA CANÇÓ (Mocedades freak)
- Mas i Duran per fi junts!!! Units contra ZP "a partir de ahora los marrones te los comes tu solo"

[ZP] Quién tiene un problema
[Mas i Duran] Eres tu, eres tu
[ZP] Menudo marrón con lo de ETA
[Mas] Jo crec que ara pringues
[Mas i Duran] És segur, és segur
[ZP] Ah sí, [Mas] ah sí.
[Mas i Duran] Eres tuuu,
[ZP] (vaya si soy yo)
[Mas i Duran] el que ha fotut la potaa.
[ZP] (es que a mi me dijeron que...)
[Mas i Duran] Eres tuuu,
[ZP] (que con talante todo se arreglaba)
[Mas i Duran] estem més tristos que ningú.
[ZP] (ya se os nota ya, cabrones)

EL CAMEO
- Mònica López al Conseller Saura: "Pugen les temperatures a l'interior". Conseller: "m'encanta com ho dius...". Després que el Conseller s'obre l'abric i mostra a López i Soler que no porta res més a sota, la López li deixa anar: "i a tu t'agraden les coses sostenibles?"

ELS ACUDITS DEL MATEU PRADOS
- Nova secció POLOTEMPS: Amb tant de fred, no tinc dits sinó FrigoDedos, i no tinc peus sinó Frigopiés.... a veure si endevineu on tinc el meu Pirulo tropical.