dilluns, 16 de juliol de 2007

Perles del Polònia 33 (24/05/2007)

Estimats Poloniaddictes,


Cuní i Rahola still missing però ahir vaig riure mooolt ;)


LES PERLES (per ordre d'aparició)

- El debat dels candidats. Els cinc candidats magníficament caracteritzats i moderats pel Soler. Comença Fernández Díaz (vés a saber perquè) però li passa la paraula a Trias. Soler dóna la paraula a Hereu perquè pugui replicar però... dóna la raó a Trias! Mayol, igual.... alguna cosa no va bé... Tots lloen les propostes de Trias i acaben demanant el vot per ell. La Terribas diria, i per què? Per què en realitat és una brooooooma. És una innocentada i ell hi ha caigut de 4 grapes. "Sabia que m'acabaríeu votant". Hereu el fa tocar de peus a terra: "Com vols guanyar si et deixes perdre el pèl d'aquesta manera?"

- Míting de CiU.... o del PSC? El candidat de CiU va xerrant, però la seva sòcia va negociant per telèfon amb el PSC que li promet la piscina municipal i el seu escó al Parlament així que, voilà, visualització del "jaquetisme". El candidat va canviant el seu look mentre també canvia la tanca electoral rere seu. Tot un descobriment, la pancarta cambiable!

- Making-off del vídeo del PP de Badalona. Director: Josep Piqué. Guionista: Alberto Fernández Díaz. Definitivament, molt espontànies no eren les opinions...

- Rajoy a una agència matrimonial busca nòvia parlamentària espanyola. El candidat ideal sembla ser... Artur Mas. Rajoy no hi està massa conforme: "Búsqueme otro candidato." Senyoreta de l'agència: "Es que es el único que nos queda libre. Si quiere pareja estable, no le queda otra." Rajoy es converteix a l'evidència: "Me encanta el porte de sentido de estado que tiene."

- Franco: "Habrá Fórmula 1 en Valencia si el PP gana las autonómicas. Ya era hora que alguien contara cómo se hacen las elecciones. A mi me encanta Valencia! Quemar gente, las fiestas de moros y cristianos, Salva Ballesta, los hoteles de Benidorm y Marina d'Or (amb cançoneta costumitzada)"

- "Més lluny, haig d'anar més lluny..." Llach ha arribat a Itaca... d'Or. I qui el rep és l'inefable Zaplana que el fa comprar un minipis a la Urbanización Kavafis. "Pero si tu eres Chuis Chac, el cantante separatista! No sabes la de pisos que he vendido a los catalanes gracias a tu canción".

- El Rei s'autocandidata per anar a "Tengo una pregunta para usted". A la pregunta sobre el preu del cafè la seva resposta és única: "Qué significa precio?". ¿Personaje histórico que más le ha cautivado?: "El oso Yogui." ¿Qué pasó en la noche del 23-F?: "Pasapalabra". Fluixet, però m'ha entendrit l'aparició de l'hostessa 1, 2, 3... pel recompte de respostes encertades.

- Mayol i Saura van a votar: "Joaaan, on hi ha la cua de votar? Joaaan, què fas amb la papereta del PSC?". "Imma, carinyu, t'haig de comentar un petit tema... He de votar l'Hereu, li he promès al Montilla. Si no guanyen els socialistes, nosaltres no pillem! L'important és que no perdis la teva cadireta... i tu, no votes?". "No, jo no voto mai, sóc antisistema". Ep, i tot això sense parar de riure cap dels dos.


EL MILLOR

- El moment Tomate de la nit. ZP i de la Vega en roda de premsa per comentar l'assetjament de Sebastian a Gallardón amb el tema de la Montserrat Corulla (que no Carulla, oju). ZP es transforma en Jorge Javier i De la Vega en Carmen Alcaide. Genials!. ZP-Jorge Javier: "Ya te ha presentado Montserrat a sus amigos? Lo digo porque están todos entre rejas".


EL PITJOR

- Propostes per millorar la circulació a Barcelona dels diferents partits: circular tots en ambulància, fer carreteres privades per cadascú... i no segueixo. Malo, malo.


LA PICADA D'ULLET

- Al llit!!!! Trias+Fernández Díaz fent sumes hipotètiques de regidors.... calla, calla... que al llit també hi ha Portabella: "Trias, per què no tries?"


KA FORT

- ZP és el nou presentador de Cambio radical: "Así era Pachi antes de venir al programa: antidemocrático, radical y feo de cojones.... ahora, demos la bienvenida al nuevo etarra... hemos dialogado con él, le hemos dado un aspecto más tolerante, les hemos quitado las enojosas cartucheras, la liposucción no hizo falta porque hizo huelga de hambre, le hemos rebajado el régimen penitenciario y lavado la cara para que pueda presentarse a las elecciones"... però em sembla que no ha acabat de funcionar la cosa, perquè continua portant el passamuntanyes i el discurs no veig jo que hagi canviat gaire tampoc.


LA IMATGE DEL DIA

- La lliga està que crema, tothom pendent del Depor al camp del Madrid i els seus jugadors ja noten el pes de la responsabilitat.... i de les carteres plenes de bitllets que el Photoshop els ha penjat de les mans!


ELS ACUDITS DE MATEU PRADOS

- La campanya és més avorrida que el President Montilla disfressat de musclu.


ARXIU HISTÒRIC (reciclatge de gags, Avui fa 1 any)

- Carod i les bases: Carod i la dona al llit: "Carinyu, fa molts dies que no...", però el pobre Carod no és tan sobiranista com es pensa, i tot ho ha de consultar a les bases del partit: "Companyes i companys, hi ha una proposta en ferm perquè jo foti un clau aquesta nit. Què fem?" Després d'un interessantíssim debat, de cos present de les bases, la votació sembla que acaba en un sí.


EL MONÒLEG DEL PRESIDENT MARAGALL

- Catalans! La campanya de les municipals ja s'acaba. Sí, sí, estàvem en campanya, no ho sabíeu? I s'acaba demà. I després ve el dia més dur, el de la reflexió. On la gent pensa quin candidat ha de votar. Si el que li ha regalat una gorra, un globus o un caramel. Perquè, no ens enganyem, la gent vota a aqui li donen més coses gratis. A la gent se la compra amb regals. Però a qui volen enganyar amb aquests regals? [agafa gorra, globus i pituleta] Què, semblo un ciutadà respectable que ha de decidir el futur de la seva ciutat amb el seu vot. Més aviat en comptes d'anar a votar sembla que vagi d'excursió de final de curs de pàrvuls a Port Aventura. Per què no regalen coses per gent adulta? Una ampolla de cava, una estilogràfica, un rellotge, una nina inflable, un portàtil, GsPeSe, un cotxe... Jo què sé! En fi, reflexioneu, i vosaltres mateixos. Jo ara vaig a menjar-me la piruleta tot mirant el Via Augusta que està molt interessant, i que no m'atabalin. Visca Catalunya! Mira, ja tinc la Creu de Sant Jordi!


Talleu, és bona!