diumenge, 1 de juny de 2014

Perles del Polònia 317, 29-5-14

[ZASCA] El video dels millors moments de Manel Prat. “Dimiteixo”. Fin de la cita. [LA PICADA D’ULLET] Premi Enderroc al millor directe a l’alcalde Trias per la seva actuació a Can Vies.


[MOLT BO] A partir d’ara, un imprescindible de les nits electorals. Martí Anglada i la seva guia per entendre els eufemismes de les decles dels partits valorant els resultats electorals:


- On diu: Hem tingut un bon resultat. Ha de dir: Quin pal, ara haurem de complir el programa!
- On diu: Hem mantingut el nostre electoral fidel. Ha de dir: Només ens ha votat la família.
- On diu: Hem consolidat el nostre espai electoral. Ha de dir: Hem mantingut el nostre resultat de merda.

I més concretament…

- Quan Oriol Junqueras diu: El President Mas no està qüestionat. En realitat vol dir: Que CiU continui menjant-se els marrons que jo ja seguiré pujant.
- Quan Carme Chacón diu: El PSOE s’ha d’obrir a la societat. En realitat vol dir: Qué hay de lo mío?
- Quan Artur Mas diu: El procés continua, ni un pas enrere. En realitat vol dir: Duran, fote’t!

[DOLENTOT] Els votants d’ERC es proclamen a sobre, però sembla que Oriol Junqueras no té “tanta pressa”: “Quin pal, poso a dos prejubilats de caps de llista i ho peto”


[QUE FORT] Després de la carta de comiat del follet del federalisme: “Pere, no puc més. Ens l’hem tornat a fotre i en van… ni me’n recordo. T’he seguit amb les teves idees delirants, però ja estic cansat…” resulta que vol convertir-se en el follet del sobiranisme. Follet trànsfuga, hahaa.


[LA FRASE DE LA SETMANA] “Ja estem bé com a pacteamigos, no?” Junqui no vol fer un pas més en la relació com li demana Artur Mas, ni acceptar les claus de Palau, ni deixar-hi un respall de dents. “Va, tonto, si passes més dies al govern que a l’oposició”.

[MALAGUANYAT] La imitació del Marhuenda és molt més bona que el gag.


[L’ESTÀVEM ESPERANT] La marxa de Rubalcaba i el voltor Chacón a l’aguait. Molt bo Rajoy intentant que Rucalcaba reculli la tovallola que ha llençat… i ja a la desesperada “por qué me haces esto… con lo que tu NO has sido!”, haha.


[LA NOVETAT] Miguel Arias Cañete, en mi despacho o en tu cocina?


[MOLT CURRAT] L’APM postelectoral amb l’Alícia Sánchez Camacho & friends. “Venga, va home va, home vaaaaaa”


[LA NOVETAT] Pablo Iglesias, pudiente. Pobre David Fernández: “El populisme d’esquerres no és prou gran per tots dos”


[SURREALISTA] Bibiana Ballbè entrevista Marine Le Pen #no. [KONIEC] Catalans, catalanes, senyora d’UPyD a qui esperem veure de nou en un debat… Visca Catalunya! Amb il·lusió!
-> vídeo