diumenge, 29 de juny del 2014

Perles del Polònia 321, 26-6-14


[LA PICADA D’ULLET] “Puedes estar tranquilo, yo siempre te aforaré” Gran gag de Gallardón i Rajoy salvant el rei dels que l’assetgen amb demandes rollu “El guardaespatlles”.


[MALAGUANYAT] Què hauria passat si…. és una secció que podria donar molt de joc, sí, però veure Mas cridant “Bona nit malparits”… no…


[LA FRASE DE LA SETMANA] Pobre Junqueras, amb dos Pep Consciències a les espatlles: en miniMas el sobiranista “Ser coherent només et porta problemes” i en miniHerrera el socialista.


[MOLT BO] Molt fan del bus dels tertulians… a veure si s’equivoquen de trencall ells i els seus tòpics i renovem una mica el repertori: Rahola, Marhuenda, Sala i Martín, Anglada, Niño Becerra… fent-se trampes al solitari, com si fos la xocolata del lloro, etc., inicien la dura jornada al Matí de Catalunya Ràdio i així, de tertúlia en tertúlia fins a la del 2324. Extraordinàries cantarelles excursionistes actualitzades, amb els hits “senyor conductor frivolitzi…”, “un tertuliano se va cabreando…”, “a mi no m’interrompi, pi pi pi”, “yo quiero ser tertuliano, es lo que se lleva ahora”, “adiós Doña Terribas, adiós Don Basté”, “ole-lé, ola-là, no hi ha res millor que ser tertulià”, etc.


[EL MEU GAG PREFERIT] Tomàs Molina davant un altre monstre de la pantalla, Jaume Barberà [13/6/13] Deia Aristòtil que l’ignorant afirma i el savi dubta”. Gran obertura de Jaume Barberà <-> Jaume Barberà. No veia res més interessant des de la Nixon <-> Frost. Ei que això dels titelles és una grandíssima idea. Vés que el Barberà de debò no ho incorpori. Com diria Monegal, un massatge d’entrevista. (I amb final feliç ;)

[SURREALISTA] La via radikal ara és la confederalista. És l’autèntica via antisistema front l’unionisme o el sobiranisme. I el seu màxim exponent, superat ja Pere Navarro, és Duran i Lleida.


[SURREALISTA2] La CUP en crisi… David Fernández: “Estem perdent la premsa, ni tan sols les meves cites falses de l’Ovidi estan funcionant.” I qui els ha d’ajudar a ser tendència? La Bibiana Ballbè! Gran proposta, canviar “Bona nit Palestina” per “Bon cap de setmana Brooklin” i la introducció del marqueting televisiu “Allargui la vida de la democràcia, amb les CUP!”


[LES CATALINES] “McAbidal, agafa les Tena Lady que comença la disbauxa”… gran Perla de les Catalines, tan collidores elles amb el seu convidat escocès


[KONIEC] Catalans, catalanes, gent del Divendres que demà compliu 1000 programes… Visca Catalunya! Amb il·lusió!