diumenge, 15 de juny del 2014

Perles del Polònia 319, 12-6-14













[L’ESTÀVEM ESPERANT]
L’abdicació de la setmana. Avui, Pere Navarro.



[QUE FORT] Antoni Balmón no troba dirigents per al PSC ni a la tanca de Melilla.


[MOLT BO] El video dels millors/pitjors moments de Pere Navarro.


[LA PICADA D’ULLET] Marta Rovira i Oriol Junqueras tenen un moment #crispetes amb els espectacles que els donen els convers de gratis.


[PERLA] Rajoy i Rubalcaba a quatre mans “implantando un nuevo rey a España”. L’operació ha anat bé, però li han hagut de posar alguns punts “para dejarlo todo atado y bien atado”. Us sona la frase?


[EXCLUSIVA] Traspàs de poders a La Zarzuela, el Rei li lliura a Felip les claus de la monarquia. Està una mica atrotinada, per dir alguna cosa, i sembla que al maleter hi ha alguna cosa sospitosa… però si la situació és molt desesperada sempre pot posar-se l’armilla de seguretat, la que diu “lo siento mucho, me equivocado, no volverá a ocurrir”


[EL MEU GAG PREFERIT] El Príncep Felip també està preocupat pel programa PADRE [30/5/13] La infanta Cristina no vol pagar els impostos perquè “es dinero que he ganado con el sudor de la frente de mucha gente”. Molt fan.

[PERLA] Espartac Peran visita el Demagog World Congress, boníssim. Devia estar a petar. Hi ha algunes ponències interessants “La independència ens farà follar més”, “Volen separar les famílies catalanes”



[LA FRASE DE LA SETMANA] “La millor manera de controlar un problema és ser el problema”… saviesa oriental aplicada en la tria de successor de Duran.


[ZASCA] El sector crític del PSC és més antic que els acudits del Jaimito… ja surten a les coves d’Altamira… i fins i tot a la famosa Pedra Sociata, que té un llenguatge tan críptic que encara no l’ha pogut desxifrar ningú, hahaa.



[KONIEC] Catalans, catalanes, líders socialistes que sou més difícils de trobar que ahir un taxi a Barcelona… Visca Catalunya! Amb il·lusió!