dissabte, 17 de maig del 2014

Perles del Polònia 316, 15-5-14

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Ramon Tremosa vs. Josep M. Terricabras, una baralla electoral… de broma, és clar. “Oi que no ens farem mal?”



[L’ESTÀVEM ESPERANT] Pere Navarro intentant identificar (o no) la #donadeterrassa “El millor truc del diable és fer-nos creure que no existeix, però existeix”


[PERLA] El zel de Manel Prat per trobar la #donadeterrassa enfront de la mandreta que li fa el cas d’Ester Quintana… sort que arriba un altre cas que mereix la seva atenció urgent, el de l’amputació del pi de tres branques!

[LA PICADA D’ULLET] L’home que intentava mantenir la seva indefinició #crispació


[MALAGUANYAT] Fernández Díaz advertint als seus votants que hi ha gent allà a fora que els vol captar a canvi de caramelets. Ais.


[EL MEU GAG PREFERIT] Oriol Junqueras aferrat al minipi de les tres branques, com que som tan pacients… i sinó, mireu Rajoy [2/5/13] Conversa entre Mariano Rajoy i Santiago Niño Becerra per veure si en treu l’entrellat. I amb Xavier Sala i Martín. I amb Leopoldo Abadía. i amb Josef Ajram. La crisis is in your minds.

[MOLT CURRAT] Merkel i tot Europa escorada a la dreta per culpa dels partits d’extrema dreta.


[PERLA] Pobre Duran, el papa Artur i la mama Alícia li han hagut de dir que els reis… vull dir, la tercera via… no existeix.


[MOLT BO] La comparació dels diaris de 2012 a 2014 demostra que: “ni estem més a prop de la consulta, ni sortint de la crisi, ni què coi fa en Zubizarreta”



[LA FRASE DE LA SETMANA] Uncle Mas als catalans: Si la majoria sou tan sobiranistes com dieu no tindreu inconvenient a entregar-vos a la hisenda pròpia amb les mans enlaire i la declaració de la renda a la boca, oi?



[KONIEC] Catalans, catalanes, senyora de Terrassa que aquí la senyera sí que la tenim ben neta… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo