dissabte, 19 de març del 2016

Perles del Polònia 382, 17-3-16

[PERLA] Molt bo el GPS que et porta els polítics espanyols a la Moncloa…. cap a la dreta, cap a l’esquerra, que si hi ha peatges… ho sap tot!


[DOLENTOT] Antonio Garcia Ferreras #alrojovivo … però és que no he vist mai el programa eh.



[LA CANÇÓ] Miquel Iceta versiona Material girl

[Iceta] A Girona amb Convergència hem fotut un clau
però en canvi a Barcelona em para Colau
Àngel Ros governa “Lérida” fent-s’ho amb Ciutadans
i amb la CUP a Badalona ja som com germans
Sóc socialista, sóc el teu soci ideal
senyors, perquè els principis ja tal
amb els socialistes ja saps que no ve d’un pam
si cal podré pactar amb Donald Trump
El govern de la Moncloa el compartirem
Amb Rivera fins dimecres, després amb Podem
Els dissabtes i els diumenges pacte amb el PP
I els festius entre setmana Bildu i PNB
Sóc socialista, no t’ho faré repetir
si tens un càrrec per oferir
no és oportunisme, se’n diu sentit d’estat
per això sóc el teu soci somiat
[Cor] Els sociates que llestos que són (ad. lib)

[CURS DE PROTOCOL POLÍTIC amb Marc Giró] 

Com crear un nou partit polític?
1. Vigilar amb les sigles
2. Escollir un bon líder: que parli bé, que sigui culte i que parli idiomes [plas plas plas]
3. Revisar l’historial dels membres del partit
4. Triar l’himne del partit (i perquè no Beyoncé? La política és espectacle i Beyoncé no ha perdut cap elecció!)

[SURREALISTA] Unió fa un concurs de creditors, Duran es posa a la venda i qui el vol comprar? El xinès president de l’Espanyol perquè faci de periquito. Tremend.



[MALAGUANYAT] Qui és el més ràpid desenfundant? Un ninja del Japó del segle XIV? Un bàndid de l’oest del segle XIX? O el President Mas exhibint el seu pacte entre JxS i la CUP?



[AVUI FA UN ANY] 26-3-15

[SURREALISTA] DJ Comissioner (David Fernández) punxant el CD de la Camarga…
[DOLENTOT] Últimes novetats al Museu de la Censura d’Aniol Jorquera. El bust pixelat del rei perquè s’assemblava massa a la reina, xD!
[#etfelicitofill] Pablo Iglesias allissonant es 15 diputats andalusos que no saben ni quin programa porten ni on és el Parlament.
[LA IMATGE DE LA SETMANA] Albert Rivera se somet a la cirurgia estètica per esborrar “tot rastre de catalanitat”. Què en queda? Rosa Díez.
[BRILLANT] Quim Masferrer visita Andorra. No sé què m’agarada més, si la paròdia del programa en si, que ja és prou parodicolamentable, o la crítica social andorrana. A la foto, un mexicà i un rus a la cua del banc queixant-se del corralito que només els deixa treure 2.500 € a la setmana.

[#etfelicitofill] Donald Trump vs Hillary Clinton: “No es pot governar un país si has d’estar pendent de posar la rentadora.



[BRILLANT]
Cadena de fugides: Felip no vol que el vegin amb Cristina per allò de #Noos; Cristina no vol que la vegin amb Letizia per allò del #compiyogui; Letizia no vol que la vegin amb el seu sogre que va en un autobús ple de noies; Juan Carol fuig de Sofia; i Sofia, d’una trista fregona. Molt bé tot.


[MOLT CURRAT] Rita i la bossa perduda. Espectacular el moment en què per fer-se amb la bossa de luxe hi posa una ampolla d’orxata i la persegueix una gran bola de merda mentre intenta arribar a la porta del Senat que arrolla Rajoy. Ai Indiana Jones, ja tens substituta!



[HILARANT] La japonesa aquesta que s’ha fet famosa perquè diu que sap posar ordre al món (ehem) ho intenta amb el govern… que un conseller no té competències? Fora! Que un conseller no té pressupost? Fora! I si cal es fa fora també al President que segur que hi ha algú disposat a fer el monòleg per ell!


[KONIEC] Catalans, catalanes… Harrison Ford que hauries d’anar canviant el fuet d’Indiana Jones per les boles de petanca… Visca Catalunya! Però Girona més!

-> programa sencer aquí