diumenge, 6 de març de 2016

Perles del Polònia 380, 3-3-16

[CINEFÍLIA] Pedro Gump Sanchéz: “Las críticas a Ciudadanos son como una caja de bombones, nunca sabes cuando te las tendrás que comer” “Puede que no sea muy listo, pero sí sé que es sentido de estado”. Molt bèstia el final en què el follet del federalisme ha estat enterrat viu en plan Buried pel  Sánchez i intenta parlar amb la seva única esperança, Miquel Iceta, haha.

[LA PICADA D’ULLET] Dos agents del CNI irrompen a la Sala Tàpies per esbroncar el govern que no fot res “Nos habían prometido 18 meses de locuras”…. I el President es defensa “Nosaltres som així, tranquil·lots. Això de la independència, ja arribarà. Poc que hi ha pressa!”. Tot el govern es toca la pera? No! El Conseller Junqueras arenga els funcionaris “Hisenda, hisenda, hisenda pròpia”[LA FRASE DE LA SETMANA]
Conseller Comín: “Creieu-me, poca gent té més por que jo de ser atesa en un hospital”

[LA NOVETAT]
Arnaldo Otegi, alliberat i ocupat.[DOLENTOT] Pixapins desvetllats per les campanes rurals.[AVUI FA UN ANY] 12-3-15

[L’ESTÀVEM ESPERANT] El retorno de Espe.
[SURREALISTA] Duran i Rosa Díez intentant advertir Albert Rivera que la fama, a Madrid, és efímera.
[LA IMATGE DE LA SETMANA] El President Mas intentant, infructuosament, treure Pujol de la seva vida…
[PERLA] … raó per la qual ha de recórrer a una empresa de Despujolització que detecta els nivells de contaminació amb graus “diuen”.
[QUE TRIST] El President Mas assessorant-se per crear una nova Banca Catalana (perdó). Primer va a veure a Fainé&Fainé, banquers: “Ei, Isidre, parlem?” Però en surt amb caramels, com tots. Tampoc amb Oliu té massa sort, el troba… distant. I a Catalunya Caixa? Tots desfilant cap als jutjats. Pffff.
[DOLENTOT] JoanCar el barcelonista. De tant campetxano.

[POLÍTICAMENT INCORRECTE] Donald Trump: Si no hi ha immigrants robant, els polítics tampoc robaran, perquè si ho fan és per defensar el seu dret a robar primer, perquè són d’aquí.[DIDÀCTIC] Guia per entendre les eleccions americanes del 8 de novembre: Si Barack Obama va ser el primer president negre, Donald Trump podria ser el primer president taronja. (Però a casa som més de Hillary eh ;) #equitat8m[QUE TRIST] Pobre Quico, ell que esperava que el seu estimat Mas tornés a convocar a tots els alcaldes per acompanyar-lo al judici i es troba amb uns figurants de pega.[LA CANÇÓ] Molt fan del nou hit “Mariano lo ha vuelto a hacer”[LA IMATGE DE LA SETMANA] El Govern assessorat per en Yoda sobre el canvi de nom de la Conselleria d’Exteriors i ja tal.[KONIEC] Catalans, catalanes… Pedro Sánchez que potser també hauràs d’acabar fent un pas al costat… Catalunya visca! Girona més, però!

[Statler Duran i Waldorf Mas]
Duran: “Escolta, fa temps que els d’Unió no sortim, oi?” “Oi tant, i al Polònia tampoc”-> Programa sencer aquí.