diumenge, 24 d’abril del 2016

Perles del Polònia 383, 31-3-16

[INSIDE JOB] El paper de la CUP: donar estabilitat al Govern. Si més no, és la teoria del conseller Romeva, que per la via de trobar un enemic comú, que no falla, aconsegueix que els consellers del Govern no es barallin entre ells.


[LA FRASE DE LA SETMANA] Pablo Iglesias: “Yesta olor a meado?” Pedro Sánchez: “Nada, Albert Rivera, que antes de la reunión ha querido marcar territorio.”

[PERLA] “Los ministerios o la caja?” Pedro Sñanchez fa la seva última oferta a Iglesias i Errejón emulant el mític concurs televisiu. I què hi ha a la capsa? Res, és perquè hi puguin guardar el refèrendum de Catalunya. 



[LA PICADA D’ULLET] Antonio Garcia Ferreras #alrojovivo utilitza el “pantalòmetre” per saber qui és qui a les negociacions per formar govern: Pedro Sánchez les baixa, però només una mica, així que ja comença veure-se-li la Guardiola; sembla que Pablo Iglesias en canvi ja se’ls està baixant clarament; ah mira, Albert Rivera no se’ls baixa, se’ls canvia quan convé!; i Mariano Rajoy se’ls ha tret, com que no el truca ningú va per casa en calçotets directament.



[LA IMATGE DE LA SETMANA] Per atreure les inversions estrangeres tot val: ni governs espanyols ni catalans, al final qui s’endú el gat a l’aigua són les…



[SURREALISTA]
La pregunta del .CAT: “En una Catalunya independent tindran sentit els flams de mató?” Sort que ja seriosament, o no, Xavi Coral entrevista Duran i Lleida per saber com pagaran els 19 milions del deute d’Unió però les seves calbes es “fan la rateta” mútuament i se les han de cobrir amb el primer que troben. 



[AVUI FA UN ANY] 2-4-15 Partit per la Independència, que van guanyar els Sobiranistes als Constitucionalistes (però que tampoc no podem donar per definitiu per putaramonetisme)…



[QUE FORT]
L’Aniol Jorquera celebra al seu museu els 10 anys del mític “Apoyaré”. Hi ah el probre Zapatero treballat-hi, es veu que a ell això de les portes giratòries no li ha acabat de funcionar. I també hi ha el pobre Bob l’Estatut, molt perjudicat.



[PERLA] Oriol Junqueras ha segrestat a Rajoy i aquest diu que l’està torturant “llevo tres días sin leer el , son sentimientos sin personas!” El rescat són els 1.000 milions que li deuen. Però Soraya i Montoro no estan disposats a pagar ni un euro per recuperar-lo “no sé, a veces tengo la sensación que no me quieren”.



[DOLENTOT] Pobre Pisarello, víctima de la hipercorreció política, que difícil és no caure en un parany o altre.



[BONÍSSIM] La teoria de la relativitat aplicada al Prussés: El temps per arribar a íTaca és relatiu, depèn de si el subjecte està dins o fora del Palau de la Generalitat. Si ets dins són18 mesos, però si ets fora tendeix a l’infinit. Una teoria va portar a l’altra fins que Einstein la clava:


E=mC2 Les Eleccions s’anaven a repetir perquè Mas i la Cup els tenen quadrats!

[PERLES DEL PRESIDENT] 
C o no C, aquesta és la qüestió. Què és més noble? Patir els dards del 3% i els embats d’una fortuna andorrana o rebel·lar-se i desparèixer com un Duran qualsevol. Morir, morir com a Partit i sepultar per sempre el cas Palau. I somiar, somiar en un partit nou. Però vet aquí el parany, no saber quines enquestes ens acompanyaran, ja que mai ningú no ha tornat d’un canvi de nom per explicar-ho. O sinó que li preguntin a l’Herrera.

[KONIEC]
Catalans, catalanes… César Alierta que has estat el primer en aconseguir donar-te de baixa de Telefònica… Visca Catalunya! Però Girona més!

-> programa sencer aquí