diumenge, 30 de març del 2014

Perles del Polònia 309, 27-3-14

[L’ESTÀVEM ESPERANT] L’enterrament de Suárez i la currua d’íntims, ora pro nobis, fins i tot el president Mas s’hi apunta: “era més català que una escalivada dibuixada per Pilarín Bayés”



[SURREALISTA] Bastonades a la premsa, als quiosquers i als lectors en aquest gag sobre la falta de criteri i l’aparició estelar d’Eugenio


[#ZASCA] Polònia recomana…. una minisecció per repartir llenya.


[MOLT BO] Realment, les Catalines que envolten el president Mas són una troballa! Carme Forcadell, Muriel Casals, i Josep M. Vila d’Abadal estan sembrats en el paper de guardians de les essències
[LA CANÇÓ]
Som les Catalines,
les més sobiranistes
que podeu a Catalunya trobar
sempre dispostes a muntar-te una mani
o una cadena
de Portbou fins a Alcanar
posem dates, exigim als polítics
i també marquen l’agenda al President!
tenim un sistema
i seguim un lema
si ho pot fer Escòcia jo també!
Visca Catalunya independent!
I el Procés!



[QUE FORT] Pere Navarro mor enverinat en llepar un sobre on havia posat la carta per Manos Limpias en què demanava que el denunciés per fer augmentar el nombre d’afiliats al PSC com l’ANC… i el dit acusador assenyala Joan Ignasi Elena.


[EL MEU GAG PREFERIT] Rubalcaba envejós de Pere Navarro? [18/4/13] Pere Navarro i Bibiana Ballbé a la banyera. Modernitat líquida indie.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Ja hem comprat les urnes per internet! Ara, mentre no les podem fer servir per res més, posem-hi uns peixos, un es diu Duran i l’altre Junqueras. Diu que si els deixes un temps sense menjar, s’acaben menjant l’un a l’altre, hahaaa.


[PERLA] Escalfant l’ambient per les europees Polònia presenta “Aquí no hi ha qui governi” amb els clàssics pollastres veïnals.


[QUE CRUEL] La crisi s’ha acabat! Els nostres joves sobradament preparats poden tornar de Londres! Ja no cal que facin de cambrers allà! Ara ho podran fer a Can Ferrari de Port Aventura i Barcelona World.


[LA NOVETAT] La crossa de Cap d’Any, per saltar-se les llistes d’espera…


[KONIEC] Catalans, catalanes, Shakira que jo també estic Boig per tu… Visca Catalunya! Amb il·lusió!