dissabte, 29 de març del 2014

Perles del Polònia 308, 20-3-14

[LA FRASE DE LA SETMANA] “La consulta és la millor eina que tenim, és la clau allen de la política”, Oriol Junqueras

[SURREALISTA] Que sigui precisament Oriol Junqueras qui envii a la Puta i la Ramoneta a veure el president Mas a veure si el “centren” una mica, perquè està molt desbocat.


[LA IMATGE DE LA SETMANA] … i com a conseqüència de tot plegat, Junqueras es mira al mirall i hi veu en Duran!


[QUE FORT] Rajoy intentant enviar infructuosament Sanchez-Camacho a Brussel·les facturant-la en una capsa per correu.


[LA PICADA D’ULLET] Constitució amb patates… el plat del dia al bar del PSC, cuinat pel follet del federalisme i servit per Navarro… de catalanisme es veu que ja no en queda perquè se l’ha cruspit tot en Joan Ignasi Elena. Chicote proposa traspassar la gestió als xinos que pactin amb Madrid l’arròs tres delicias i Elena i Geli “s’afanyen” a obrir el seu propi bar. Boníssim!


[PERLA] Gran gag paròdic del primer petó entre polítics. No sé qui d’ells queda més “natural”.



[EL MEU GAG PREFERIT] Josep-Lluís Carod-Rovira rememora el Harlem Shake del PP com a expert en renovacions polítiques [14/4/13] El Harlam Shake del govern espanyol. Tan surrealista com els altres.

[PERLA] Entranyable el president Mas intentant consensuar amb Junqueras com “aniran vestits” a les europees.



[PERLA] “Tan difícil és aconseguir que una aliança d’esquerres no acabi com el rosari de l’aurora?” diu Marta Rovira a Josep-Lluís Carod-Rovira i Ernest Maragall. L’única frase de la conversa que no necessitava traducció.


[DOLENTOT] Romanesos a La Zarzuela? M’he perdut…


[MOLT BO] El president Mas necessita “prendre’s un temps” en la seva relació amb Carme Forcadell: “me l’estàs fotent amb Omnium?” “no, et prometo que no hi ha terceres pers… entitats”



[KONIEC] Catalans, catalanes, policia secreta que vigila la seu de Convergència tot i que els tenim calats… Visca Catalunya! Amb il·lusió!