dissabte, 8 de març del 2014

Perles del Polònia 306, 6-3-14

[PERLA] Molt a la desesperada l’estratègia d’Homs i Mas per aconseguir pactar alguna cosa… fer veure que està a l’últim sospir perquè Junqueras o Rajoy s’estovin, on s’és vist?



[LA PICADA D’ULLET] En Miquel s’ha cansat de la independència, diu que ja no sent res i que ha estat de cop… hi haurà “terceres persones”?



[DOLENTOT] Miquel Calçada viatja aquesta setmana a… Madrid. Visites de rigor: Duran, massa ocupat amb la dutxa i el xampany al Palace, el diputat “anònim” Joan Tardà, l’Albert “aspirant” Rivera… #afersexteriors



[LA FRASE DE LA SETMANA] “Què hi ha més català que emprenyar-te per alguna cosa però acabar cedint?” Miquel Calçada.

[MOLT CURRAT] “Qui es vol casar amb el meu milionari?” El mestre de cerimònies és Joan Rosell “aquí no estem gaire per contractes indefinits” i la núvia és una monada, una bombolla de Freixenet, festejada per Artur Mas “M’agrada privatitzar els diumenges a la tarda”, Mariano Rajoy “soy un hombre como los de antes” i Pere Navarro “busco algú amb qui compartir el federalisme”… i el guanyador el tria Rosell “Marianooooo” perquè la núvia és “el típic empresari català, que no es vol casar amb ningú”.



[EL MEU GAG PREFERIT] Fèlix Millet, des del sofà de casa, recorda un altre “pàjaru”… [21/2/13] [LA CANÇÓ] [Cae mierda sobre el rey]
Cae mierda sobre el rey
Cae mierda sobre el rey
Pero yo no me mancho
me ampara la ley.
Diego Torres caerá
Iñaki le seguirá
todos pringarán.
¡Y el menda plas plas!
Quién me iba a decir
que Marichalar
de entre mis dos yernos
sería el normal.
Y aunque salga en mil mails,
no me llamará el juez.
No hay huevos
porque yo soy el rey.
Mierda sobre el rey…
me voy a librar!
Me libro
porque yo soy el rey. (bis)

[MOLT BO] “Tot això, fill meu, eren barris socialistes”, Montilla a Navarro, hahaa. “Es podia anar de Rubí a Gavà i de Gavà a Montcada saltant per les espatlles socialistes sense tocar el terra.”



[#ZASCA] Als que critiquen la corrupció i demanen factures sense IVA, als que aprofiten els tiquets d’altri per desgravar, als que tenen treballadors sense assegurar, als que fan contraban i xurimanguen croissanets… amb el carnet de catalanitat al dia, això sí. Ehem.



[SOM UNA CLONACIÓ] Gran Pere Gimferrer vs. Pere Gimferrer recomanant a Rajoy que rellegeixi el pròleg al catàleg de l’exposició Gauche Divine que ell mateix va escriure l’any 2000 com a Ministre de Cultura.



[KONIEC] Catalans, catalanes, catalans de l’Ebre que esteu en contra del pla hidrològic, catalans de Lleida que hi esteu a favor… Visca Catalunya! Amb il·lusió!