divendres, 25 de novembre del 2011

Perles del Polònia 218, 24/11/11

[LES PERLES]
♦ Angela Merkel parla amb el rei sobre els pròxims nomenaments de ministre… però el rei no ho ha pillat, i li sembla que és Mariano Rajoy vestit de dona… ai senyor…


♦ El Papitu vota Coalición Canaria #xist
♦ Molt bo, Esperanza Aguirre s’erigeix en cap de l’oposició “como el PSOE está muerto, alguien tiene que hacerlo… os estaré vigilando” 

♦ Extraordinari Tardà fent de cicerone de Bosch per anar a Madrid “agafa una rebequeta, que allà a les nits fot fresca”. Al bar del costat del Congrés (tipus Manolo del Graset) se l’estimem molt, ja el trobaven a faltar “El Tardà será todo lo independentista que tu quieras, pero es un cachondo…perdoneu però algú ho havia de dir!” Fins i tot li reclamen una actuació tipus Club de la Comedia amb els seus particulars “perdoneu però algú ho havia de dir” (veieu secció més avall) 


[ARXIU HISTÒRIC] (18/11/10) “Programes electorals o instruccions del DVD?” La pregunta del dia a L’Hora del lector, de difícil elecció, certament. Gimfi no, s’espera a que surti la pel·lícula, Monzó encara està amb el del PSUC del 1980, i prefereix les instruccions del DVD.

[SURREALISTA] La profecia del conte… ZP i Chacón no fan cas de Rubalcaba i quan les campanes toquen les 12h tot es volatilitza, el cotxe oficial es converteix en una carbassa, Chacón en un ratolí.


[EXCLUSIVA!] Mariano Rajoy, en plan Gila, pare de la “telefonia sin hilillos” 


[MALA LLET] Segons Josep Cuní, la causa de la davallada del PSC és, naturalment, la plantada de Carme Chacón al seu debat, el millor debat, el debat més important del món.

[MALAGUANYAT] Herrera i Coscu amb el seu particular triplet (d’1 a 3 diputats), no acaben d’estar contents, no? 


[LA PICADA D’ULLET]  Molt bona la fiestuqui que li munta Mas a Duran amb tots els “ofesos” de la seva campanya: bisbes, mohameds, andalusos i gais…. quanta més canya els dóna, més vots, tu! 


[ALGÚ HO HAVIA DE DIR]
♦ L’Oriol Junqueras em mira raro… perdoneu, però algú ho havia de dir!
♦ A la TDT li sobren 70 canals… perdoneu, però algú ho havia de dir!
Tirar los escuradientes al suelo hace asco… perdoneu, però algú ho havia de dir!
♦ Los entrepanes de calamares son muy secos… perdoneu, però algú ho havia de dir!


[LA FRASE DE LA SETMANA] Chacón: “I així…. qui serà el proper líder del PSC?” Iceta “Espero que jo” 


[LA IMATGE DE LA SETMANA] Mariano Rajoy emulant American beauty, però amb pètals blaus en comptes de vermells, extraordinari! 


[KA FORT] El President Mas sobre el PSC: “Es parla d’un suïcidi col·lectiu, o pitjor, posar-se en mans de l’Iceta”

[L’ESTÀVEM ESPERANT] Duran i la seva bateria, celebrant el triplet. I mentrestant, el president Mas a la seva “ara entenc que no us manifestàveu contra les retallades, sinó que en volíeu més”

Visca Catalunya! Amb il·lusió!