dissabte, 3 de desembre del 2011

Perles del Polònia 218, 1-12-12

[LES PERLES]
♦ Bona pensada la del 5 en 1 com a solució per estalviar a TV3: el TN, El Temps, el Divendres, El Convidat i Els Matins, tot alhora, a la mateixa hora i al mateix plató.

♦ La crisi econòmica explicada als nens (o als tontos, que som nosaltres): La diferència entre un pringat que va a fer-se un pla de pensions i se’n torna per on ha vingut i el president de la Caixa sincera de crèdit: 11 milions d’euros pel morro… encara que l’enxampin i l’inhabilitin per treballar de per vida, au.


[ARXIU HISTÒRIC] (2/12/10) Els mals resultats d’ERC. El millor és Carod veient una i altra vegada les imatges de la nit electoral que expliquen la davallada d'ERC. Carod a Puigcercós i Ridao: "Els resultats d'ERC ja han sortit a YouTube, els trobaràs a caídas tontas". I en Tardà s’hi afegeix: “Esquerra s'ha fotut una hòstia de les que fan història... perdoneu, però algú ho havia de dimitir, vull dir de dir!”. I en Macià i en Companys mirant a la tele els resultats d'ERC. Companys: "Jo hauria dimitit el mateix dia de les eleccions" Macià: "Tu? però si no plegaves ni a tirus!

[SURREALISTA] Pichi Alonso desmaquillant en Duran (per si de cas algun dia deixen de fer el futbol…)


[EXCLUSIVA!] Ja sabem quin canal de TV3 es volen “petar” des del govern… TV3 HD, perquè és en alta definició i a ells el que els va és l’alta indefinició.

[MALA LLET] El gag sobre el traspàs de poders entre ZP i Rajoy, amb carpeta d’instruccions i videos explicatius comença bé, però passar del “traspaso de poderes” al “traspaso por el culo” és lleig, nois.

[MALAGUANYAT] El procés de beatificació de Gaudí “va per llargui” per molt que s’esforci el president Mas “amb un iPad català” a mostrar les seves gestes i fer que augmentin els turistes japonesos i “no haguem de retallar més”. Desconcertant el final Staying alive


[ALGÚ HO HAVIA DE DIR]
♦ Si l’Alves jugués al Madrid, als culers els faria molta ràbia… perdoneu, però algú ho havia de dir!

[LA NOVETAT]
♦ Soraya Saenz de Santamaría, amb els ulls esbatanats, no se’n perd ni una #etfelicitofilla

♦ Àngel Ros, candidat a liderar el PSC i obrir la porta secreta.


[MOLT CURRAT] El gag rotllo Excalibur per triar el líder del PSC. Un Merlin amontillat assenyala el punyal. Qui pugui treure’l serà el nou líder... Ros o Iceta?? Està el punyal clavat a una roca? Nooo, sinó a l’esquena del president Maragall! I qui és l’escollit? Un sobtat gir de guió investeix el mític Ferran Adrià. El seu lema serà “un bon xef ha de tenir la cuina sempre neta”, sí senyor!



[EL CAMEO] Martí Anglada (de debò, no en Martingala) assessora Mariano Rajoy a la roda de premsa en què PER FI!!! anuncia què proposa per sortir de la crisi, en alemany, natürlich.


Catalans, catalanes, treballadors de TV3… Visca Catalunya! Amb il·lusió!