diumenge, 6 de novembre del 2011

Perles del Polònia 215, 3-11-11

[LES PERLES] ♦ Que bo el canvi de registre de Duran en el míting en funció de si hi hi entra la tele en directe i de quina tele és, és clar… ara, el fil conductor de la reunió de veïns d’escala i l’ascensor no el perd, no… 


♦ El vis-a-vis dels negociadors amb ETA amb Arnaldo Otegi a la presó. 

♦ Molt bo! Ja sabem què fer amb als aeroports en desús… llogar-los pels àpats familiars nadalencs! “I si un cunyat emprenya… el foteu en una cinta transportadora i au, a donar voltes” 


[ARXIU HISTÒRIC] (4/11/10) Joan Saura torna la placa mentre redacta el seu codi “odontològic”

[POLÒNIA en campanya] Un grup de polissons (Ernest Maragall, Montilla, Àngel Rosa, Joaquim Nadal…) intenten colar-se a la foto de la candidata… “on estaràs millor que amb nosaltres?” I ella que no es talla “en una gàbia de cocodrils?” 


[LA NOVETAT]
♦ Xavi Coral, amb aquell entusiasme tan seu…
♦ … i Espartac Peran “otro que tal”… 

♦ Patxi López, lehendakari. [KA FORT] Ka fort que me’l facin entrar a la reunió dels negociadors amb ETA una hora tard, amb camisa hawaiana i cantant “islas baleares… oh yeah!”…. “vaya, en este país siempre pasan las cosas importantes cuando yo estoy fuera” 
♦ Arnaldo Otegi, negociador en l'ombra.

[EXCLUSIVA!] La Reina Sofia pensa anar a votar! Però no el 20-N, sinó al referèndum de Grècia. 


[LA IMATGE DE LA SETMANA] Xavier Trias diu que vol seguir sent alcalde de Barcelona, però jubilat! Visitar obres, jugar a petanca, cuidar els fills dels conslelers i secretaris generals… 


[ALGÚ HO HAVIA DE DIR]
♦ Volia dir alguna cosa del Peces-Barba, però el Tardà de debò cada cop és més difícil de superar… perdoneu, però algú ho havia de dir!
♦ Si Mahoma no va a la muntanya, potser és perquè no li agraden els bolets… perdoneu, però algú ho havia de dir!

[LA FRASE DE LA SETMANA]
L’enquestador infiltrat (Rubalcaba) a Joaquim Nadal: “Tiene un minutito para que le haga una encuesta?” “tens tu vint minuts perquè et respongui?” 


[EL CAMEO] Joan Pera fent de director d’institut acabat d’inaugurar… ah, no, que és tot una camama per fer creure al president Mas que ha inaugurat alguna cosa després de tanta retallada… 


Catalans, catalanes, ciutadà del món número 7.000 milions… Visca Catalunya! Amb il·lusió!