divendres, 28 d’octubre del 2011

Perles del Polònia 214, 26-10-11

[LES PERLES] 
♦ Tornar a veure Ángel Acebes intentant explicar un atemptat (ara no ve al cas, que el gag era dolentot) amb dues línies d’investigació: la d’ETA i la d’ETA.


[ARXIU HISTÒRIC] (21/10/10) Albert Om visita La Zarzuela. Boníssim! Manicura amb la Reina, tele amb el Rei que no li vol deixar veure al Barça “Me’n vaig a casa de mossèn Ballarín, ell sí que s’enrotlla”

[LA PUBLI ENCOBERTA] La de la peli “Macià contra Companys”, és clar.

[SURREALISTA] Rajoy acusant Zapatero d’enviar tants etarres a l’atur!

[LA PICADA D’ULLET] Raquel Sans demanant a control si hi ha alguna novetat sobre la masia del Barça mentre explica les reaccions a un atemptat que podria atribuir-se a ETA. 


[POLÒNIA en campanya] Josep Antoni Duran i Lleida interrompent el monòleg del President. Per què parla a la càmara en comptes de mirar el President? Ah, perquè acaba fent el monòleg ell solet, que és el que volia.

[LA NOVETAT] Steve Jobs ja és al cel, amb el seu iPad. 


[MOLT CURRAT] El capellà que està introduint tooota la Bíblia al Twitter, en versets de 40 caràcters, és clar. I què dir de la nova ocupació dels excol·laboradors de L’Hora del Lector? Ja no treballen pel President, ara treballen pel Papa! 


[EXCLUSIVA!] Imatges en exclusiva del comitè de redacció d’El Mundo decidint la portada de l’endemà de l’anunci d’ETA… ja tenen titular… “Detrás del comunicado de ETA se esconde ETA”


[LA IMATGE DE LA SETMANA] Oriol Junqueras vuitcentits… és que sóc molt fan. 


[KA FORT] La veritable història de Pau Casals a l’ONU…. Que la gent li tirava monedes… senyor! 


[L’ESTÀVEM ESPERANT] Carod-Rovira postul·lant-se pel Nobel de la Pau arran del cessament definitiu de la violència d’ETA amb l’argument de la centralitat del seu viatge a Perpinyà… ei, i és vist que la llista dels que s’han postul·lat és llarga!


[MALA LLET] Zapatero escriu les seves memòries a l’ordinador amb un dit, no amb un dit de cada mà, tipus Quim Monzó, no, amb un-sol-dit! 


Catalans, catalanes, gent que ja ha agafat el primer encostipat… Visca Catalunya! Amb il·lusió!