divendres, 14 d’octubre del 2011

Perles del Polònia 212, 13-10-11

[LES PERLES] ♦ ZP se sincera amb Carme Chacón, se’l veu amoïnat: “Carme, he hecho algo mal durante estos años?” I ella es deixa anar: “Creerte la tregua de ETA, negar la crisis, decir que aprobarías el Estatuto de Catalunya, la reforma exprés de la Constitución…”

♦ Mas i Boi Ruiz a la gola del llop, vull dir al Col·legi de Metges. Hi van amb una idea brillant, diu que per Nadal tindran lot, en concret, un lot, per tot el col·lectiu. Amb la mala pata que el Conseller gairebé se’ns desagna amb tallant-se amb un full de paper i davant la fugida massiva dels metges de la sala, el President truca al 112: “Tinc un conseller que se m’està quedant pajaritu.”


[ARXIU HISTÒRIC] (14/10/10) Els escriptors i els medicaments… avui a L’Hora del Lector… els prospectes dels medicaments! Una perla de la literatura universal. Empar Moliner els defensa: “Els llibres de Salvador Espriu tampoc no s’entenen, i ell és un crack!” I Màrius Serra troba l’anagrama de Paracetamol: atrapa el moc i el d’automedicar = ull toca merda.

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Duran i Lleida i Mas…. El preu de fer-se perdonar!


[SURREALISTA] Rajoy acusa Rubalcaba davant l’SGAE de copiar-li tot, el color dels mítings, les propostes electorals, la barba, el pentinat… Rajoy també és calb! I porta un tatuatge que diu “I love Fraga”… I Rubalcaba també, diu que “estiuejava” a Fraga!


[LA PICADA D’ULLET] Sembla que els marcians sí que estan contents amb l’obra de govern de Zapatero… són gais i s’han casat!


[POLÒNIA en campanya] Alfred Bosch, més despert del que semblava, tu! I amb Joan Tardà de cicerone. Molt bé, sobretot quan diu allò de “El Pep Guardiola és molt bo… però de vegades s’equivoca! Perdoneu, però algú ho havia de dir!”


[LA NOVETAT]
♦ Manel Fuentes “pots dir-me boss” entrevista el President Obama sobre els indignats “només són quatre dogflutes, o, com diuen vostès, quissoflautes”

♦ I Jordi Basté, excels, amb els seus croissanets hiperbòlics: “Sr. Obama, vostè és l’hòstia en patinet, oi?”


[MOLT CURRAT] El Rei, convalescent, rotllo La finestra indiscreta, es pensa que Letizia s’ha carregat Felipe, i que ara va per ell! Molt surrealista, però currat, això sí.


Catalans, catalanes, andalusos… Visca Catalunya! Amb il·lusió!