dissabte, 22 d’octubre de 2016

Perles del Polònia 400, 20-10-16

[L’ESTÀVEM ESPERANT] La Setmana Horribilis de Franco amb la declaració del Parlament per l’anul·lació dels judicis sumaríssims, la performança amb l’escultura eqüestre a l’esplanada del Born… i tot això amb l’odiada veu del NO-DO que fins i tot fantasieja amb què el diable Piqué jugui a futbol amb el cap desaparegut. I on és?


[SURREALISTA] … al sofà de la Melero, peça convidada de Marc Giró, que afegeix una nova teoria a l’escarni… l’argument principal del rebuig és que és lleig. Fem-ne un Mr Pacato![SPOILER] Polònia ja s’imagina la conversa entre Rajoy i el rei de la setmana que ve, amb un Rajoy crescudet que renova fitxa al mercat d’hivern.[LA PICADA D’ULLET] Després de Victus i de Vae Victus arriba…. Socialictus, la novel·la que presenta Albert Sánchez Piñol sobre el setge del PSOE al PSC. I qui tenim al capdavant? Un Miquelet, és clar! que defensa les posicions davant la duquessa de Berwick, Susana Díaz. El final de la ballaruca amb la gamba, l’espermatozou i la volatilització de la duquessa no l’he acabat de pillar eh. Ni jo ni els assistents a la presentació, pel que veig.[LA CANÇÓ] Els Manel & Friends s’autoversionen a La Serotonina

[Guillem Gisbert] Ho vam llegir als diaris l’altre dia
Ortega, Mas, Rigau seran jutjats
les lleis del Parlament són una escabetxina
i potser tornen els toros a la ciutat
Fa força temps que uns us tenen mania
Madrid us diu “ei tu, no pots anar a votar”
no defalliu, hi ha una part positiva
com diu Merlí això us pot fer trempar
No se n’adonen, quan més ataquen
un grup d egent es va emprenyant
Es cosiran 10000 estelades
la Xina s’hi pot començar a posar
Puja l’independentisme
puja l’independentisme
Quan els acusen de nazisme
o en veure els nyaps de Rodalies
Si en Fernández els espia
i arxiva el cas la Fiscalia
Puja l’independentisme
puja l’independentisme
[Puigdi] Ens ho estan deixant fer, és la loteria
un atac més i això està guanyat
Tinc tant suport que avui sens dubte podria
fer un parc aquàtic a Montserrat
[Guillem] Escolta, Presi, no t’emocionis
crec que heu de seguir treballant
que cada cop que fiqueu la pota
us fot una hòstia el bumerang
I baixa l’independentisme
baixa l’independentisme
Quan els socis es critiquen
com si fos a la perruqueria
Si el full de ruta s’eternitza
i els pressupostos que no arriben
Baixa l’independentisme
baixa l’independentisme
Quan l’ANC de nou ens crida
Prou manis ja amb coreografies
I a Cadaqués quan els visites
és una estampa d’elitisme
I que en Pujol no pagués l’IVA
Baixa l’independentisme
baixa l’independentisme.

[AVUI FA UN ANY] 21-10-15

[QUE FORT] Que fort el gag de l’escorcoll a la seu de Convergència, magistralment dirigit per Jorge Fernández Díaz i Artur Mas (amb Pedro J. a l’ombra), junts per la causa comuna de tenir una bona peça pel TN.
[MOLT BO] La versió polonesa de l’anunci d’Eduard Punset i la Grossa. El premi és, aquí, la presidència de la Generalitat, una loteria.
[SURREALISTA] Crisi de noms? Crisi de lideratge? Que s’hi presenta la cua de Pablo Iglesias, home ja!
[LA IMATGE DE LA SETMANA] El Consell Nacional d’Unió aprova per unanimitat la candidatura de Duran i Lleida a les generals.
[LA PICADA D’ULLET] Catifa vermella i majorettes al Constitucional per rebre Rajoy i els seus recursos contra les lleis del Parlament de Catalunya.

[BRILLANT] “PROCÉS. El retrobament.” Gran homenatge a OT amb el retrobament dels protagonistes del Procés (1ª temporada): Mas, Duran, Alícia, Navarro [EL CAMEO] de Manu Guix dirigint l’Acadèmia “jo no em perdo els polítics rememorant les seves cantades” boníssim:- Alícia i el seu Somriures i Llàgrimes
- Artur i el seu Alícia-Jenifer pactaré els pressupostos amb tuuuu
- Duran i el seu Tercera Via Jo Hi Apostaria
- Navarro i el seu mític Apatia…

[PERLA] TC Auto, per querelles exprés. Et pots querellar sense baixar del cotxe.[LA NOVETAT] Josep Capella, clavat! #samataoelpacto[MOLT CURRAT] Knock knock knockin’ on Dylan’s door…. resulta que Pere Gimferrer i Quim Monzó han segrestat Bob Dylan i per això no agafa el telèfon… I a sobre el torturen amb la cançó dels accents diacrítics à la Beyoncé hahaha fins a obligar-lo a reunciar al premi.[GUEST STAR] En absència del president de viatge a París, Oriol Junqueras creu poder fer ell solet el monòleg.[KONIEC] Catalans, catalanes… Quim Masferrer que si vostè em pregunta si estic content perquè “El foraster” ha guanyat el Premi Ondas li diria que tinguéssim els mateixos Onadas que Escòcia o el Quebec… Visca Catalunya! Però Sant Vicenç dels Horts més!

programa sencer aquí