divendres, 21 d’octubre del 2016

Perles del Polònia 399, 13-10-16

[L’ESTÀVEM ESPERANT] La típica peli “chico conoce sobre” diu Rajoy. Com si aquesta pel·lícula de Correa ja l’haguéssim vist mil cops. I, home, potser sí que de moment és tot molt previsible.



[DOLENTOT] L’afectadíssima Llanos de Luna amb el seu minut de glòria a Badalona.



[SURREALISTA] No ho he acabat d’entendre però Rivera s’ofereix a tallar-se les mànigues de Piqué.



[LA FRASE DE LA SETMANA] “Això és un atropello” hahaha diu Gaudí, vexat per la reclamació de llicència d’obres.



[LA PICADA D’ULLET] Molt fan del gir de guió: Gabriel i Reguant tontorrones amb Puigdemont per un moment.



[POLÍTICAMENT INCORRECTE]
Puigdemont: “Celebrarem el referèndum. I si menteixo que Girona es converteixi en Lleida”

[AVUI FA UN ANY] 15-10-15

[L’ESTÀVEM ESPERANT] La declaració del President Mas als jutjats… la comitiva del compareixent amb les “dolorosas” Casals i Forcadell, la claca amb la Pilar Rahola i la seva samarreta #saveArtur, i la comitiva judicial capitanejada per Rajoy a ritme de na´na, naná, nananananá.
[EXCLUSIVA] Antonio Baños ha tingut accés a un video rotlle Thug life en què els candidats de Junts pel Sí mostren la seva vocació amagada de desobediència civil generalitzada: llencant papers a terra, travessant carrers en vermell… un festival.
[LA FRASE DE LA SETMANA] Autoajuda per Rajoy mode In&Out: “Haz que la gente se fije en tus caderas, no en tus recortes”

[BRILLANT] Miquel Iceta al psicoanalista per veure si l’ajuda a decidir…. però caram, els paral·lelismes amb l’afer Woody Allen-Soon Yi no sé si l’acaben d’ajudar gaire eh! “Vols sortir a la meva pel·lícula? Els meus personatges són com tu: divertits, intel·ligents, brillants i sempre acaben fracassant”



[MOLT CURRAT] Com serien les grans pel·lícules de la història si s’haguessin rodat a Catalunya? Doncs, per exemple, a La llista de Schindler, en comptes de salvar jueus, salven diacrítics!



[QUE BÈSTIA] Molt adequada l’entrada dels últims barcelonins que no vivien en un pis turístic al Museu del Futur. I de com la bombolla immobiliària va fer que al 2020 tothom estigués al airb&b i que s’oferissin places a les gàbies del micos del Zoo mentre l’ajuntament es reconvertia en oficina de turisme.



[012] Sabem fins quan podem coservar els tàpers al congelador? Pistes: tàpers amb restes d’espècies animals extingides, segells de lacre de Ferran VII, etc.



[LA IMATGE DE LA SETMANA]
Al President Puigdemont li ha explotat un Samsung, regalet de Rajoy com a metàfora de la seva idea de diàleg.



[KONIEC] Catalans, catalanes… Ana Mato que has canviat Eurodisney pel Parlament Europeu… Visca Catalunya! Però Girona més!

> video sencer