dissabte, 18 de juny del 2016

Perles del Polònia 393, 16-6-16

[LA METÀFORA] Puigdemont i Junqueras van a veure Domènech amb un mandat clar “President, robi les urnes!” Volen recuperar la idea del referèncum que ara sembla patrimoni d’En comú-Podem. L’argument és clar “Torneu-nos les urnes! Però si ni tan sols les feu servir! Les esteu fent serrvir de terrari! –Sí, però és un terrari provisional” L’estira i arronsa acaba amb Lenin i Bakunin (les tortugues, no els polítics) en una fiambrera perquè Puigdemont i Junqueras s’han endut l’urna amb la connivència de Pablo Iglesias.


[QUE TRIST] Pedro Sánchez no aixeca el cap (al menys a Polònia). El seu porta a porta no triomfa més enllà dels seus propis pares i encara.


[LA FRASE DE LA SETMANA] Manel: “Encara que tinguem aquest posat ens fa molta il·lusió ser aquí”

[LA CANÇÓ] Sabotatge, dels Manel

Algú havia practicat un sabotatge
el vell pacte de govern
era un miratge
Llegir els pressupostos desplegant
el poder dels teus deu escons crucials
i els va, els va respondre que no
que no els aprovaven
i els va, els va respondre que
dels acords ara dubtaven
I aquests van fer el préssec
prejubilant l’Artur Mas
va donant la taballar
sou el seu Vietnam
I noooo faré un pas al costat
I jaaaa he fet un pas al costat (2)
Puigdemont demanarà
la confiança
de cop ho vas veure clar
l’heu liada parda
i el presi va dir a Can Basté
que éreu culpables del merder
i tuuuu, tu vas respondre que no
que manipulaven
però els tertulians emprenyats
van començar amb la croada
Poseu-vos d’acord,
feu el favor
no vull votar 100 cops
que avanci el Prussés
o jo em tornaré boig

[SURREALISTA] El comentari d’en Millet: “Amb en Muntull ens vam entendre, farem un RUI (Robatori Unilateral Ininterromput) i vam seguir el full de ruta sense ni una sola discussió”



[PERLA] Aquests dos és que sempre triomfen… ara el duet Rufián i Tardà a Persicope!



[AVUI FA UN ANY] 18-6-15

[EXCLUSIVA] La conversa del trencament entre Mas i Duran, amb el pacte esparracat.
[LA IMATGE DE LA SETMANA] La Moreneta. Ha despertat la bèstia.
[PERLA] A l’entrada de la sala de plens de l’Ajuntament, l’alcaldessa Colau arenga les tropes amb voluntat de canviar-ho tot. A la sortida de la sala de plens la realitat dels 11 vots contra 30 s’ha imposat #vuelvaustedmañana
[SURREALISTA] Herrera (Ave Maria, cuando serás mía) i Fernàndez van a veure Forcades per parlar del 27S. Però aquesta està malalta perquè en son estar vacunada quan ha sortit del convent ho ha arreplegat tot. Brutal el detall de la ja mítica brusa blava.

[BRILLANT] El “Pressing CUP”, nova disciplina olímpica. Els atletes més destacats, Mas i Homs, amb la incorporació d’última hora d’Antonio Baños i l’abanderada, escollida per unanimitat, Pilar Rahola.


[EXCLUSIVA]  La proposta de l’ANC per l’11 de setembre. Els simpatitzants de Convergència, Esuqerra i la CUP avançaran per carrers diferents i confluiran a la plaça de les Glòries on se celebrarà una tomatina, però amb cocos.



[LA PICADA D’ULLET] El català ambigu, gran troballa d’Inés Arrimadas que consisteix a parlar català o castellà, amb paraules que siguin exactament iguals que en castellà, o català. I així el discurs de Ciutadans “sona” igual a tot arreu.



[EL CAMEO] Màrius Serra (esplèndidament abillat amb la samarreta MÉS LLIBRES, MÉS LLIURES dels amics de Godall edicions), sempre atent als jocs lingüístics, aplaudeix l’invent del català ambigu, i regala tres anagrames a “Albert Rivera Ciudadanos” -> “Tú saber ver racionalidad” i “Deber odiar virus catalán” i “Candidato aburre rivales”


[INENARRABLE] Montoro i les versions youtubers de… francament, ni idea :(



[L’ESTÀVEM ESPERANT] L’actuació del president Puigdemont amb Sopa de Cabra.



[LA IMATGE DE LA SETMANA] La paperera de la història, a petar.



[KONIEC] Catalans, catalanes… alumnes de selectivitat que a mi també m’ha quedat la legislatura pel setembre… Visca Catalunya! Però EL Girona més!

> programa sencer aquí