divendres, 3 de juny del 2016

Perles del Polònia 391, 2-6-16

[POLÍTICAMENT INCORRECTE] Els mossos d’esquadra investiguen el cas de l’Ester Quintana i per solidaritzar-se amb ella no es posen un pegat a l’ull, no, dos! “Comissari, he trobat les bales de goma. –Són els meus ous. –Doncs els té molt grans”


[LA PICADA D’ULLET] El balanç del primer any de govern d’Ada Colau en la versió de Xavier Trias.


[LLARGARUT] El gag de Montoro amb la màscara de Rajoy per anar als debats.



[DOLENTOT]
Pedro Sánchez preparant-se pel debat a quatre.



[BONÍSSIM] Despit, dels productors de Speed, protagonitzat pel guanyador de zero eleccions, Carles Puigdemont i pel proper guanyador de les eleccions Oriol Junqueras i l’autora de “Educaria els fills en una tribu”, Anna Gabriel, una història d’acció sobre el Procés de Catalunya.



[EL CAMEO] Antoni Bassas i la Vanessa ens expliquen els avantatges de votar Ciutadans (¡!)



[EL CAMEO2]
La Vicenteta, la número 2 de Ciutadans (¡!)


[SURREALISTA] En la línia de les dues Perles anteriors, el Famosómetro d’Al rojo vivo ens mostra altres possibles fitxatges: el Màgic Andreu, el Capità Enciam, la Sue Ellen i l’Arale.



[AVUI FA UN ANY] 4-6-15

[L’ESTÀVEM ESPERANT] Molt bo el rei Felip xiulant tot el partit, vull dir el programa. Però la roda de reconeixement, ehem, nah.
[BRILLANT] El possible Últim Sopar d’Unió: amb l’apòstol Espadaler, el Messies Duran, la Judes de Gispert… no hi falta ni el president Mas amb les #crispetes… ni el repartiment de la superpregunta, signe de l’Aliança amb Espanya: “preneu-la i voteu-la tots”
[QUE BÈSTIA] Sense Ficció retrata el primer drama humanitari que arriba a la portada de la revista Forbes: la fugida d’Egipte de l’Upper Diagonal després de l’arribada d’Ada Colau a l’Ajuntament de Barcelona. S’ha de tenir imaginació per muntar un camp de refugiats a Matadepera i una cartilla de raccionament amb un cupcake i una càpsula de cafè per persona. Molt grans. Ja ni Sant Cugat és un lloc segur amb els 4 regidors de la CUP, hahaa.

[PERLA] La línia vermella de Rajoy.



[HILARANT] Joan Tardà ha segrestat la cabra de la Legión amb el propòsit de fer-la independentista (“igual que hem fet amb el Toni Comín”). Res de birret i bandera espanyola. Ara du barretina i estelada i ja no es diu Pilarica sinó Ermessenda.



[L’ESTÀVEM ESPERANT]
El NO-DO es fa ressò de la consulta de Tortosa, és clar, i veiem també imatges exclusives de les propostes que ha fet la ciutadania per “reinterpretar” la cosa. A la instantània, l’alcalde amb el guanyador, que ha convertit el monument en un immens shawarma com a homenatge “a los moritos simpáticos que ayudaron al generalísimo en la gloriosa cruzada”



[LA IMATGE DE LA SETMANA] Rajoy, destrossat perquè han posat el debat a quatre el mateix dia que Espanya debuta a l’Eurocopa.



[LA CANÇÓ] Els trapelles de South Park, Sánchez, Rivera i Rajoy vs. Iglesias

[Tots] Eres un mamón y un chavista
pelo sucio, muy bajito y terrorista
perro flauta, hueles mal y encima vas de intelectual
eres demagogo y populista
un coletas facilón y narcisista
[Sánchez] eres un patán
[Rivera] un talibán
[Rajoy] subvencionado por Irán
[Tots] Eres un mamón feminista
leninista, maoista y extremista
vete a Venezuela a torear
que sólo sabes insultar
comunistaaa, cabrooooon!

[PERLES DEL PRESIDENT] El Procés també és víctima d’una d’aquelles trucades tan eternes com inútils a un servei d’atenció al client. “Es usted el titular? En la computadora aparece el Sr Mas”



[KONIEC]
Catalans, catalanes… Messi que veig que tu també tens problemes amb l’IRPF… Visca Catalunya! Però Girona més!

> Programa sencer aquí