dilluns, 16 de maig del 2016

Perles del Polònia 388, 12-5-16

[LA NOVETAT] Alberto Garzón, el número cinc més novedós de les properes eleccions. 



[QUE TRIST] Els riures forçats dels polítics, com els dels pallassos sense gota de xispa. 



[EXCLUSIVA] Rajoy sembla que afronta la seva responsabilitat de preparar el debat… però em sembla que al final Soraya prefereix repetir ella. 



[QUE FORT] El President Mas va al despatx del President Puigdemont per assegurar-se que li està guardant la cadira i que el comptador dels 18 mesos corre. I no. Clar que potser no no hi té tant d’interès si es compleixen les enquestes que fan guanyador a ERC així que llavors el President Puigdemont tampoc no hi té gaire interès. Saps què? Anirem a buscar en Romeva “esteu segurs queaquest cop va de debò?” 



[ENGINYÓS] Millet, Pujol jr i Bárcenas coincideixen en un enterrament. No és un acudit, és el ferètre amb l’últim bitllet de 500 “la fi del gran somni europeu” 



[AVUI FA UN ANY] 7-5-15

[MOLT BO] CITES…. sempre hi ha una primera vegada per PACTAR: quina serà la parella guanyadora? Sánchez-Rajoy? Sánchez-Iglesias? Rivera-Rajoy? Rivera-Iglesias? Quan Albert va conèixer en Pedro?? Quan Albert va conèixer en Mariano??
[THE TIC-TAC THEORY] Mentre Monedero i el seu esperit del 15M marxen per una porta, per l’altra ja entra el nou ocupant de l’habitació… l’ego de Pablo Iglesias que ja no hi cabia a la seva.
[SURREALISTA] Esperanza Aguirre troba la manera d’ocultar els sense-sostre de Madrid: disfressar-los… de “oso y madroño”, de banc del parc, d’hospital privat, pfffff.
[MOLT CURRAT] El camp de mines antiProcés™ amb què Mas pretén enganyar Junqueras i que li signi tot. Amb ell mig cola, però David Fernández no s’ho empassa “és llest el xicot”
[L’ESTÀVEM ESPERANT] El ministre Wert no es perd cap campanya electoral per res del món.

[COM ENS HEM DE VEURE] El President Puigdemont agenollat davant el Tribunal Constitucional,. recitant una versió lliure de l’escolta Espanya, i portant coma ofrena una safata de croissants farcits de lleis.


[LA PICADA D’ULLET] Enfotre-se’n (amb gràcia) de tots els programes que se’t fiquen al menjador de casa: Albert Om, Quim Masferrer, Miquel Calçada…  No hi ha escapatòria.  

 

[ALAMBICAT] El procés de reproducció dels càrrecs d’Unió a Durànic Park.



[MOLT CURRAT] El Periscope del President.


[KONIEC] Catalans, catalanes… Bruce Springsteen que passes més temps a Barcelona que a casa teva… Visca Catalunya! Però Girona més!
> podeu veure el programa sencer aquí