dilluns, 16 de maig del 2016

Perles del Polònia 387, 5-5-16

[LA PICADA D’ULLET] El bon rotlle, si més no, selectiu, entre Ada i Colau i Carles Puigdemont per fer front a la pobresa energètica.


[LA IMATGE DE LA SETMANA] Els membres del Constitucional, àvids d’escometre el paquet de lleis (catalanes o no) que Soraya els ha remès: “Con todo el cariño, claro que sí, Oriolet”



[L’ESTÀVEM ESPERANT] Miquel Iceta ha convertit el despatx de Carme Chacón en l’habitació de la planxa (ja se sap, quan els fills se’n van..) i aquí el veiem, planxant-li la camisa a la Meritxell Batet, hahaha.



[PERLA] Albert Rivera vol fer net el seu vestit, tacat de “vernís sociata” abans del #26J



[ALAMBICAT] L’intent de Francesc Homs d’embaucar Joan Tardà amb el futbol per aconseguir-ne un petó, vull dir la llista única a Madrid.



[AVUI FA UN ANY]
30-4-15

[SURREALISTA] Alícia Sánchez-Camacho fent la ouija per trobar “candidadts fantasma”, acompanyada de la gran Victoria Álvarez. Preguntes pel candidat: tres monuments de Gósol? L’ajuntament, l’església i el clavegueram…. imperdonable no citar Mossén Ballarín!
[QUE FORT] El Corrupcon, primer saló professional dedicat a la corrupció. S’hi pot fer pràcticament de tot, intercanviar càrrecs, tot tipus de merxandatge, en Millet en persona, i una masterclass de Rodrigo Rato sobre com evadir impostos.
[MOLT CURRAT] Alguien ha matado la credibilidad del PP… Cospedal en Génova barallant-se amb Soraya? Barberá a València a cops de bossa? Montoro a Hisenda filtrant el tema Rato? Espe en un míting desprestigiant el PP? Hi ha alguna possibilitat que Sherlock Rajoy resolgui l’enigma o serà la seva última víctima?
[MOLT BO] Molt fan de la comissió organitzadora de la festa de comiat a Carme Forcadell “després de 4 anys deixant-se la salut pel Procés™”. No sembla una dona fàcil d’acontentar… “què organitzes a una dona que ja ho ha organitzat tot?”

[ENGINYÓS] El mínim que es pot dir del sistema de Rajoy per seguir fent el que millor fa, encara que sigui en funcions, o sigui, res.



[QUE FORT] No hi ha res com intentar resumir a algú que ha estat en coma quatre anys la política espanyola i catalana per adonar-se de com n’és de complicat tot, hahaha.



[MOLT CURRAT] Vint anys del Pacte del Majestic! Tots els seus protagonistes fora de combat. Tots? Nooooo.



[PERLES DEL PRESIDENT] “No m’ha calgut anar a veure el Manneken Pis, ja se m’ha pixat a sobre en Junker”



[KONIEC] Catalans, catalanes… senyor que s’ha menjat a Touré Yaya… Visca Catalunya! Però Girona més!

-> programa sencer aquí