dissabte, 17 d’octubre del 2015

Perles del Polònia 363, 15-10-15

[MOLT BO] Artur Mas intenta fer-li el llit a Raül Romeva amb el cuentu de que ja que ell va anar de número 1 de Junts pel sí ara també vagi de número 1…. a la presó. I no.


[L’ESTÀVEM ESPERANT] La declaració del President Mas als jutjats… la comitiva del compareixent amb les “dolorosas” Casals i Forcadell, la claca amb la Pilar Rahola i la seva samarreta #saveArtur, i la comitiva judicial capitanejada per Rajoy a ritme de na´na, naná, nananananá.



[LA IMATGE DE LA SETMANA] Companys tristoi celebrant la festa del 75è aniversari del seu afusellament. Troba que ha quedat eclipsat pel judici al president Mas.



[AVUI FA UN ANY] 16-10-14
[EXCLUSIVA] El Polònia a Pedralbes
[LA CANÇÓ] Qualsevol nit pot sortir el sol (o no)
[Mas] Fa una nit clara i tranquil·la
i els proconsulta estem reunits
com bons amics busquem l’acord
però de moment no pinta bé
la nostra nau no arriba a port.
Els proposo un nou consens
fer una consulta, més o menys
De xixinatbe, potser sí
però és votar, al cap i a la fi
i ells em diuen que “per aquí”
Oh descreguts, marxeu, marxeu
ja s’ha acabat la nostra unió
jo no sé pas què us esperàveu
si a Madrid, diuen que no.
[Junqueras] Ho sento Artur però fins aquí
segueixo el meu propi camí
La independència ha d’arribar
amb dos collons sense pensar
com en Companys, com en Macià.
[Herrera] Amb mi no hi comptis, quin descans,
això a nosaltres ens va gran
[Fernández] Doncs déu-n’hi-do la que hem liat
si quedo jo com l’assenyat.
[Mas] La porcellana s’ha trencat
[Tots] Estem de les teves metàfores fins als…
[Mas] Oh descreguts, marxeu, marxeu
però encara em queda un altre truc
podem fer una llista unitària
però caldrà que hi aneu amb mi
[L’ESTÀVEM ESPERANT] Mas: “El Junqueras m’ha deixat. Només em volia per les meves urnes” Duran “I què et pensaves, que et volia per les retallades?” Boníssim en Duran fent d’alcavota i portant l’Iceta a consolar en Mas. Però com que no cola li etziba: “Ai, Miquel, m’agafes amb 20 diputats més i ja veuries quins pactes faríem tu i jo!”
[PERLA] Demolidor el gag de Junqueras fent una rebequeria “vull una DUI, vull una DUI” mentre la pobra Marta Rovira intenta que es decideixi “o li acceptes el que proposa [Mas] i quedes com un calçasses o trenques amb ell i quedes com el dolent… i vigila que en Macià i en Companys et vigilen”… diu mentre en Macià i en Companys es miren el Sálvame…
[LES CATALINES] Cas 9/11. El poble contra els seus polítics. Extraordinari judici de les Catalines. Qui és el culpable del trencament de la unitat, Mas o Junqueras? L’acusat jura sobre Victus que dirà la veritat, però com que els uns s’acusen als altres, parlar la jutge Vila d’Abadal: “Escoltats els testimonis, aquest jutge declara culpable a…. la societat civil, per pensar que si un milió i mig de persones es podien coordinar, també ho podrien fer aquest parell... Apa nenes, s’aixeca la sessió”. Ovació!
[POLÍTICAMENT INCORRECTE] Rajoy fent un Palomares a l’Hospital Carlos III “donde se encuentra la infermera que se contagió solita”. “Haciendo gala de su hombría se encerró en la habitación donde estuvieron ingresados los curas sin ningún tipo de protección y demostrando que este hospital está perfectamente preparado”
[EL MONÒLEG DE MAS] “Ja podíeu imaginar que ‘allò’ no aniria enlloc. Si semblava un xiste: van un hippy, un okupa, un convergent i un indepe i cau la consulta”

[DOLENTOT] Els Ciutadans/Ciutadanos a la recerca del prototipus d’espanyol.



[LA NOVETAT] Anna Gabriel, número 2 de la CUP però número 1 en serrell.



[EXCLUSIVA] Antonio Baños ha tingut accés a un video rotlle Thug life en què els candidats de Junts pel Sí mostren la seva vocació amagada de desobediència civil generalitzada: llencant papers a terra, travessant carrers en vermell… un festival.



[INENARRABLE] L’anunci de la baixa del PSC de Quim Nadal només dura…. 15 dies…



[LA FRASE DE LA SETMANA] Autoajuda per Rajoy mode In&Out: “Haz que la gente se fije en tus caderas, no en tus recortes”



[LA PICADA D’ULLET] El President Mas entretenint-se mentre no el fan President, que si puzzles, que si patchwork, que si fer-se amic de “la Colau”: “hem descobert que ens agraden les mateixes coses, jo la faig quedar bé a ella i ella em fa quedar bé a mi”.



[KONIEC] Catalans, catalanes, conilletes del Playboy que sapigueu que si ja no teniu feina aquí hem de formar govern… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

> programa sencer aquí.