diumenge, 11 d’octubre del 2015

Perles del Polònia 362, 8-10-15

[LA PICADA D’ULLET] Tele dins tele…. El Junqueras del Polònia no es pot aguantar el riure com jura i perjura que Mas és el seu candidat a President, i no hi ha manera d’enregistrar el gag. 

[LA CANÇÓ] Junqueras, Forcadell i Romeva estan fent un càsting per trobar un nou candidat del Junts pel sí… de cas… ni Pep Guardiola ni Josep M. Mainat… els enganxa el president Mas i…. “I will survive”

[Mas] Quins galifardeus, quina indignitat
els pollosos de la CUP els han atabalat
jo els he aguantat tot aquest temps
i això que alguns no molen gens
no és per plegar ara que et toca sucar pa
Sobreviuré! i tant que sí!
No m’he ficat en un jardí
perquè ara em diguin “fuig d’aquí”
he superat el 3% i el cas Pujol perfectament
i que el PP em va ajudar a ser president!
Sobreviuré! Tot’nirà bé!
Si cal faré declaracions
a la Terribas o en Basté
com en Companys seré admirat
però sense sang, no estic xalat
no pararé
fins que em dediquin un carrer
La lala la laaa

[SURREALISTA] Els de la CUP agredits per hooligans del President Mas, TED x Duran alliçonant la CUP… jo ja no puc més… 


[ZASCA] La democràcia investirà polítics que es guanyen el respecte amb l’argumentació…. i ja tal. 


[AVUI FA UN ANY] 9-10-14 

[#etfelicitofill]La tertúlia del Basté s’aparta per un moment d’El Procés™ per toccar temes d’“actualitat” com l’ebola, per arribar a la conclusió que si a Escòcia no n’hi ha és perquè van votar i va sortir que no.
[SURREALISTA] Pedro Sánchez i Mariano Rajoy disputant-se el lloc de farsant de la política espanyola… Diu Rajoy “De toda la vida nosotros hemos sido los rancios y vosotros los progres. No me pises el terreno” I després d’uns breu intercanvi de pareres rebla “Ossea, quedamos así, decimos lo mismo, pero de forma distinta”. Ole tu.
[PERLA] Gran gag de David Fernández al confessionari per “tenir pensaments impurs” i idolatrar falsos líders de la burgesia catalana, i tot per El Procés™. Això del confessionari pot donar molt de si. Ara és Basté qui s’acusa d’escoltar la Terribas de tant en tant.
[LES CATALINES] Tan emocionades elles amb Santiago Segura perquè a la seva Torrente 5 (pffff) ja surt que Catalunya és independent. “Això sí que farà país i no el rollo aquell de la Isona Passola”
[QUE CRUEL] Herrera i Camats viuen un infern. Ara que tenen clar quuè han decidit (beure) els regalen unes braves, i no gosen menjar-se-les fins que s’aclareixi si l’oli amb què les han fregides procedeix de l’agricultura ecològica de proximitat.
[LA IMATGE DE LA SETMANA] Alarma per detecció de “No hi ha consulta”

[DOLENTOT] Miquel Iceta amb càmera oculta al despatx de Pedro Sánchez per veure si amb una mica de “recorta y pega” pilla unes bones decles sobre Catalunya. 


[QUE TRIST] “Tener a un político de centro como aliado exige muchas responsabilidad” Soraya intentant convèncer Mariano que noes quedi amb el cadell Rivera. 


[PERLA] 2051: Sasha Piqué diputat de la CUP i Lloll Bertran Presidenta… perquè ENCARA NO S’HA ACABAT EL PROCÉS™ 


[KONIEC] Catalans, catalanes, Rodrigo Rato que al menys no hauràs d efer cua per renovar-te el passaport… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo sencer aquí