dissabte, 25 d’abril del 2015

Perles del Polònia 349, 23-4-15

[LA PICADA D’ULLET] “Rato come marrón” la receta para que solo pringue uno.


[LA IMATGE DE LA SETMANA] A la Moncloa, de merda fins al coll.


[LA CANÇÓ] No ploris per mi Carmeta

[Forcadell] Se’m fa difícil haver de plegar
jo no volia abandonar
perquè coi em prohibeixen
repetir el meu mandat
No faré història
no sé perquè la glòria ha de ser
per Muriel Casals
i en Vila d’Abadal
per mi això és un bon pal!
No ploris per mi Catalunyaaaa
sé que enyorareu la Carme
però ha arribat l’hora de retirar-se
també Guardiola va deixar el Barça
No ploris per mi Catalunyaaaa
em teniu pel que calgui:
un referèndum
una ve baixa
bodes, batejos…
o calçotadeeeeees
No ploris per mi Catalunyaaaa

[ZASCA] Foto de família de tots els presidents del consells assessors diversos. Una salutació especial pel meu president, el del CONCA, amb llacet i tot.


[SURREALISTA] Centre de detecció de gihadistes indepes, amb polis admiradors de Torrente, científics que no van voler a Alemanya… i una gallina. I cameo pretès d’Alfonso Ussía i la Spanush Inquisition dels Monty Phyton. Tela!

[AVUI FA 1 ANY] 24.4.14

[MOLT BO] El president Mas, fart que sempre li preguntin pel mateix arrenca un compromís als socis de consulta de NO parlar del procés d’una hora: “Va, que som amigatxos que s’expliquen malifetes”. Moment confessionari: Junqueras “de vegades m’invento coses del 1714”, hahaa; Mas “jo a la Cospedal no li diria que no”. Boníssim el pinyol final amb Joan Herrera imitant el president al monòleg final.
[QUE FORT] A Pere Navarro li desnonen les sigles. La C perquè ja no queden catalanistes, la S per haver votat a favor de Barcelona World (“vostè va veure mai Karl Marx en un casino?”) i la P perquè ha marxat tanta gent que ara podrien ser només un grup de Facebook: amics de Pere Navarro.
[PERLA] Al govern espanyol només hi ha un lema “Después de las europeas”. Bé, aquest i el de “no a tot”
[LES CATALINES] La collita de Sant Jordi de les Catalines s’ha proveït de literatura sobiranista, clar, de tota la literatura sobiranista, i ara s’han de repartir els temes: cuina sobiranista, manualitats sobiranistes, kamasutra català. Ara, que de Jaume Barberà no en falti, un per cada una!
[DOLENTOT] Herrera i Camats havent de recórrer a una bola i una bruixa per saber què faran quan arribi si arriba el moment de posicionar-se a favor o en contra de la independència.
[LA PICADA D’ULLET] La bombolla d’escriptors mediàtics que fa que la cua l’hagin de fer ells perquè L’ÚNIC lector els accepti els seus llibres.

[MOLT BO] Ferran Adrià com a xef de “La cuina de les enquestes” amb cuiners de tots els diaris: ideal per a preparar el souflé de Podemos, per evitar que se t’evapori ERC i la CUP del caldo, i la creació més arriscada “Pucherazo de Ciutadans amb reducció de sobirania”

[LA CANÇÓ2] I want to break free (of immigrants)

[Albiol] Si tens molts marrons
tinc la solució
agafa un grup d’immigrants
per fotre’ls la culpa de tot
qui és qui fa això?
Yeah! L’Albiol!
tot val per les eleccions.
Jo netejaré
gitanos, tots fora,
escoria, que importa
ells no votaran
és un pla genial
L’Albiol!
Faig el que cal per guanyaaar

[PERLA] Polònia al fil de la notícia segueix el sorteig de la Champions dels tertulians "Road to tetúlia" (sic). Surten els aparellaments! A Pilar Rahola li ha tocat “Conficte araboisraelià”, un rival fàcil per ella. El de Sala i Martín promet “Retallades”…. sembla que “El Porcés” triga a sortir… i per fi… a qui li toca? A Paco Marhuenda!


[OFF SANT JORDI] Mas i Junqueras van estar firmant fulls de ruta, i Duran cartes web. Per cert que Duran li ha regalat al President Deixar la independència és fàcil si saps com.


[KONIEC] Catalans, catalanes, únic tertulià que no has tret llibre aquest Sant Jordi… Visca Catalunya! Amb il·lusió!