divendres, 27 de febrer de 2015

Perles del Polònia 342, 26-2-15

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Rita Barberà, el #caloret del hihihaha.


[L’ESTÀVEM ESPERANT] El #diuendiuendiuen que es transforma en anglès en

[LA CANÇÓ] Tell her
[Pujol] Què faig jo davant dels babaus
donant explicacions
Ja veus tu si cal tant sarau
per 10 o 20 milions
Tot ho he fet pel país
us ho aclariré
enriquint set fills
apujo el PIB
Diuen que m’enduc la pasta a Andorra
diuen que els Pujol vivim de gorra
Diuen, diuen, diuen… ja s’ho faran!
[Júnior] No entenc tot aquest guirigall
ho dic sincerament
si us vau riure del Maragall
per allò del 3 per cent
[Fernández] Els temps són diferents
ara al Parlament
fem preguntes punyents
[Anònim] “Vostè és bo o és dolent?”
[Pujol] Diuen que no vaig cobrar l’herència
i sóc un nyap contra la independència
Diuen, diuen, diuen… ja s’ho faran!
[off Ferrusola] Anem amb una mà al davant i una al darrere
[Pujol] Calla Marta!
[Júnior] Jo tinc una onegè
que recull del carrer
els ferraris
dels amics
Com que sóc ric però legal
també us faré un regal
La Camarga Greatest Hits
[Tots] Diuen que m’enduc la pasta a Andorra
diuen que els Pujol vivim de gorra
Diuen, diuen, diuen… ja s’ho faran!
[Fernàndez] Diuen que els altres fem angúnia
diuen que els fa pena Catalunya
Diuen, diuen, diuen… ja pringaran!
[Júnior] Quin final més caca

[MOLT BO] El Birdman d’Aznar “sí que es un pájaro, sí”.[LA PICADA D’ULLET] La “Happy Box Tertulian Experience” que et porta el bolo dels tertulians a casa, amb Rahola i Niño Becerra, xD.[DOLENTOT] “Mastreator” el gos del ministre Fernández Díaz que busca merda en l’expedient d’Artur Mas.[AVUI FA 1 ANY]

[PERLA] Molt a la desesperada l’estratègia d’Homs i Mas per aconseguir pactar alguna cosa… fer veure que està a l’últim sospir perquè Junqueras o Rajoy s’estovin, on s’és vist?
[DOLENTOT] Miquel Calçada viatja aquesta setmana a… Madrid. Visites de rigor: Duran, massa ocupat amb la dutxa i el xampany al Palace, el diputat “anònim” Joan Tardà, l’Albert “aspirant” Rivera… #afersexteriors
[MOLT CURRAT] “Qui es vol casar amb el meu milionari?” El mestre de cerimònies és Joan Rosell “aquí no estem gaire per contractes indefinits” i la núvia és una monada, una bombolla de Freixenet, festejada per Artur Mas “M’agrada privatitzar els diumenges a la tarda”, Mariano Rajoy “soy un hombre como los de antes” i Pere Navarro “busco algú amb qui compartir el federalisme”… i el guanyador el tria Rosell “Marianooooo” perquè la núvia és “el típic empresari català, que no es vol casar amb ningú”.
[MOLT BO] “Tot això, fill meu, eren barris socialistes”, Montilla a Navarro, hahaa. “Es podia anar de Rubí a Gavà i de Gavà a Montcada saltant per les espatlles socialistes sense tocar el terra.”
[SOM UNA CLONACIÓ] Gran Pere Gimferrer vs. Pere Gimferrer recomanant a Rajoy que rellegeixi el pròleg al catàleg de l’exposició Gauche Divine que ell mateix va escriure l’any 2000 com a Ministre de Cultura.

[BRILLANT] Albert Rivera i Pablo Iglesias, armats fins a les dents d’automicròfons, queden per veure plegats el debat de l’estat de la nacioó. “A eso me refiero cuando hablo de casta, se ve que sólo invitan a diputados electos”. “Oye, qué paltó más raro… no hay presentador! Dónde está Inda?”[LES CATALINES] Les Catalines in PP style van al Constitucional a veure si amb una nova denúncia contra el president revifen el Procés™[SURREALISTA] Les mesures de Rajoy per aconseguir els 3 milions de llocs de treball que es va treure de la màniga l’altre dia… [PERLA] El President fent-se passar pel seu porter quan li truca en Júnior, en homenatge a Núñex. Boníssim.


[EL CAMEO] El gran Ovidi Montllor es cola al Polònia perquè David Fernández ha regravat el CD de La Camarga amb el que s’ha descarregat de l’emule per desesperació del President.[KONIEC] Catalans, catalanes, Celia Villalobos que quan parla Rajoy jo també jugo al Candy Crash… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo