dissabte, 14 de febrer del 2015

Perles del Polònia 340, 12-2-15

[MOLT BO] Mas i Homs nerviosos a la porta del despatx de David Fernández esperant que aquest pengi les opos. Mas en el fons està tranquil, s’havia preparat molt el temari, però mai no se sap si el profe et té mania, per això, ai, ai, surten les notes…. aprovat!

[LAST MINUTE] Duran tancat al seu despatx, emprenyat per allò de la votació del Congrés. Mas fingint que el vol convèncer perquè surti mentre fa que li barrin la porta. Un clàssic.



[QUE BÈSTIA] Incendi al PSOE per una destitució mal apagada. Pedro Sánchez en surt socarrimat, i la cosa empitjora amb les bomberes piròmanes xD.



[SURREALISTA] Montoro intentant ensenyar a Rajoy a negociar per si es compleixen els pronòstics del CIS i perden la majoria absoluta. Siejque…



[BRILLANT] Curs de tertulià a distància pels mestres Jaume Barberà, Pilar Rahola i Niño Becerra. Imperdible la lliçó 15 sobre les rèpliques… que no hi pillin els spindoctors o lleparem molt fort als propers debats electorals. Cas pràctic. Em quedo amb aquesta: “El món del llibre està vivint canvis profunds i el sector ja no tornarà a ser com abans”



[AVUI FA 1 ANY]

[L’ESTÀVEM ESPERANT] El rei esperant amb els braços oberts a la seva fil…. oh wait! La declaració ha anar segons el previst. Mentre li “declarava” el seu amor també “declarava” que tot el mort era per ell. Et felicito filla. Final cruel amb la infanta Helena fent de cover de sa germana “vengo yo a hacerme la tonta y a cambio ella me regala calendarios de La Caixa”
[MOLT BO] El defensor del sobiranista presenta… la versió APM de les decles de Francesc Homs a la COPE… i diria que així s’entenen molt millor.
[LA PICADA D’ULLET] Gran Rajoy… després d’intentar de mil maneres dir NO a la consulta… recorre a un clàssic, el Trolorooooo.
[DOLENTOT] Continua la deriva infantil amb Marta Rovira i Oriol Junqueras completant el seu àlbum de cromos dels mandataris catalans. Sembla que el “cromo” de Carod no va gaire buscat.
[LA CANÇÓ] CUP, el musical [basat en Cuando tu vas, de Chenoa]
[David Fernández] Va presumint que no hi ha marxa enrere,
però necessita anar a Madrid a demanar permís
Nosaltres som molt més d’anar a la brava
Però l’assemblea és punyetera i vol un cert matís.
Hi ha mil maneres de marcar distàncies
busco al Fabra adjectius que sonin diferent
“abstenció incrèdula” i també un “sí, crític”
un “no, teòric”, un “psè, estèril”
un “collons” no ho sé.
Puc fer de puta o de Ramoneta
Fer-me la foto amb un somriure obert
Però quan arriba l’hora promesa
vaig i us deixo amb el cul descobert
Quan votes sí, jo voto abstenció
Si votes no, demano una altra votació
Sóc en David l’escalfavots
Tu no podràs, canviar el meu estil
Antisistema, indepe i gens servil
Però tot això ja ho sabíeu
quan em vau venir a buscar.

[EL GAG PROTESTA] L’atracador que ha d’assaltar un banc perquè li concedeixin un crèdit de 15.000 € al 20% a 10 anys. I la moda s’estén, altres ciutadans armats assalten bancs perquè els tornin els calers de les preferents.



[DOLENTOT] Pobre President. El tenim del tot desconcertat. Es troba el president Pujol i no sap si ignorar-lo, agredir-lo o abraçar-li, així que al final es decideix per de tot una mica.



[EPIDÈMIA] Iglesias, Errejón, Monedero… la casta que diu que pot ha envaït el Polònia i no es poden posar d’acord ni en triar el menú del sopar.



[LA PICADA D’ULLET] Iceta arengant les tropes (que queden) per preparar-les per un gran canvi. Sí! Fem-ho! Movem el pot dels llapis 5 cm!



[LA IMATGE DE LA SETMANA] Gran cameo de la "B" dels #premisciutatbcn, en concret, la que no es van endur els de #ciutatmorta



[KONIEC] Catalans, catalanes, família Botín que té un banc propi però porta els diners a Suïssa… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo