divendres, 25 d’abril del 2014

Perles del Polònia 313, 24-4-14

[MOLT BO] El president Mas, fart que sempre li preguntin pel mateix arrenca un compromís als socis de consulta de NO parlar del procés d’una hora: “Va, que som amigatxos que s’expliquen malifetes”. Moment confessionari: Junqueras “de vegades m’invento coses del 1714”, hahaa; Mas “jo a la Cospedal no li diria que no”. Boníssim el pinyol final amb Joan Herrera imitant el president al monòleg final.



[QUE FORT] A Pere Navarro li desnonen les sigles. La C perquè ja no queden catalanistes, la S per haver votat a favor de Barcelona World (“vostè va veure mai Karl Marx en un casino?”) i la P perquè ha marxat tanta gent que ara podrien ser només un grup de Facebook: amics de Pere Navarro.



[PERLA] Al govern espanyol només hi ha un lema “Después de las europeas”. Bé, aquest i el de “no a tot”



[SURREALISTA] Bibiana Ballbè & Rosa Díez



[EL MEU GAG PREFERIT] Felip Puig molt relaxat, tot i que trobi a faltar la porra! [9/5/13] “Hi ha tanta cua [a l’oficina del SOC] que quan em toqui demanaré la jubilació, no l’atur.”

[DOLENTOT] Herrera i Camats havent de recórrer a una bola i una bruixa per saber què faran quan arribi si arriba el moment de posicionar-se a favor o en contra de la independència.



[LA PICADA D’ULLET] La bombolla d’escriptors mediàtics que fa que la cua l’hagin de fer ells perquè L’ÚNIC lector els accepti els seus llibres.



[LES CATALINES] La collita de Sant Jordi de les Catalines s’ha proveït de literatura sobiranista, clar, de tota la literatura sobiranista, i ara s’han de repartir els temes: cuina sobiranista, manualitats sobiranistes, kamasutra català. Ara, que de Jaume Barberà no en falti, un per cada una!



[KONIEC] Catalans, catalanes, Scarlett Johansson que guanyes molt vestida… Visca Catalunya! Amb il·lusió!

-> vídeo