dissabte, 26 d’octubre del 2013

Perles del Polònia 292, 17-10-13

[DOLENTOT] La paraula “consulta” queda desterrada de la Moncloa. No es pot ni preguntar on hi ha una clau o qui té un boli sota amenaça de Tribunal Constitucional i àdhic exili.

[MOLT BO] Esquerra Republicana pictures en coproducció amb La Vanguardia Surveys present… “Carinyu, he encongit el govern”

[SURREALISTA] L’Alícia i en Cañas atiant les masses provinents d’Albacete i intentant-les convèncer que són “la Cataluña real” #mejordespistados

[LA IMATGE DE LA SETMANA] Arcadi + Forcades = Arcades, hahaa.

[EL MEU GAG PREFERIT] Pere Gimferrer fan de l’Obama… God knows why… [20/9/12] Obama necessita un nou lema de campanya “que ho peti” i ha fitxat tres spin doctors nostrats: Maruja Torres, Pere Gimferrer i Albert Espinosa… oh my God. “Fem un brainstorming?” “Va, que sean dos”… i se’ls deu haver pujat al cap perquè fer que Gimfi canti i balli el Rap de l’Obama…

[SPOILER] Duel a l’OK Corral entre Wert i Santiago Segura, tots dos fan tant pel cinema espanyol! Aquesta versió NO-DO sí que mola! Torna el blanc i negre amb Montoro Gargamel.

[PERLA] Grandiós Barberà aprofitant que ja no fa el Singulars per llegir el tarot en un d’aquells canals… que fort el Tepper dient que hi ha algú tancat amb ell al plató filtrant els sous de tothom ;)

[PERLA] El retorn de la Puta i la Ramoneta… abans diu que només treballaven per Convergència però ara han diversificat el negoci i també treballant pels d’Iniciativa que les necessiten per allò de la independència i per Esquerra que les necessiten per allò del suport al Govern.

[LA FRASE DE LA SETMANA] President Mas “a tots ens pot fallar la memòria, a mi mateix se m’ha passat aquest any fer els pressupostos”

[KONIEC] Catalans, catalanes, manifestants de la fàbrica de Panrico que ens heu deixat sense donettes… Visca Catalunya! Amb il·lusió!