divendres, 4 d’octubre del 2013

Perles del Polònia 290, 3-10-13

#Polònia300

[QUE FORT] La desesperació del conseller Mas-Colell en obrir la capsa de regals del ministre Montoro… el que ens envien a Catalunya amb els pressupostos 2014 és… un pal.

[ESTRENA] Mas Men. Artur Draper i els seus ajudants, en Duran i en Junqui, intenten convèncer el client, Mariadne… d’alguna cosa. Duran intenta colocar la seva proposta, però en Mariadne diu que la tercera via ja li ofereix una altra agència, la PSC. Així que res. No hi ha tracte. Ah, i molt fan del boli collaret de la vice Ortega.




[EL CAMEO] Risto Mejide com el becari publicista.

[LA CANÇÓ] Apatia, l’espectacle d’El circ d’ell solet que ningú estava esperant, amb Pere Navarro i el follet del federalisme.

Apatia.
Si dic estat federal, apatia.
Si dic que pacte fiscal, apatia.
Si dic que no a la Via, el meu pare la lia.
Per què?
Entre els votants jo provoco apatia.
I ja n’estic fins la po….

[MOLT CURRAT] Algú ha volat sobre el niu del sobiranisme… i Artur MAs es troba ingressat ara a la clínica Gent d’Ordre, fundada per empresaris de Pedralbes preocupats per la “deriva”. Quina por la infermera Camacho. Brutal el rescat orquestrat per Junqui i Rovira que, quan es queden sense benzina, fan que sigui el mateix president qui empenyi el cotxe perquè ells “van molt mudats”

[EL CAMEO] Clara Segura com la filla del constructor de Barcelona World que es va colar a la Via Catalana i son pare l’ha ingressada a Gent d’Ordre.

[PERLA] Gran actuació del net que li treu la pasta a son avi després d’un monòleg brillant sobre com acabaria tenint no sé quants masters i idomes i fent hores en un burguer.

[PERLA] Cimera Homs, Herrera, Fernández i Rovira (quin quartet!) per trobar la manera de fer la consulta “dissimuladament”. Per això criden diversos experts en fer preguntes. Primera opció: fer la consulta a través dels milers de Döner Kebab del país. S’ofereix la nova especialitat, el referendurum i si diuen que sí a la “salsa picante” està clar. Per Herrera, aquest mètode és “integrador, multicultural i totalment confús, just el que volem els d’Iniciativa”. Segona opció: fer-ho tot amb anagrames. Màrius Serra proposa la “son-culta”.

[EL CAMEO] Òscar Dalmau com a tercera opció. Ell, que és un expert en “fer preguntes”.

[LA CANÇÓ] Dels Catbusters, el trio anticatalà del govern espanyol

Si en las Baleares
te hablan catalán
¿a quién llamarás?
¡CATBUSTERS!
¿Qué sabrán los profes
sobre educación?
La solución es
¡CATBUSTERS!

[LA FRASE DE LA SETMANA] Mascu: “La Generalitat està arruïnada i fa setmanes que robem el wi-fi a l’ajuntament”

[ESTRENA] CiU, the movie, com a gran finale del #Polònia300 amb…

[EL CAMEO] Roger Coma és el president Mas

[EL CAMEO] Pep Cruz és el conseller Mas-Colell

[EL CAMEO] Jordi Bosch és el president Rajoy

[EL CAMEO] Sergi Mateu és Oriol Junqueras

[LES FELICITACIONS] Ferran Monegal, alerta! Martí Anglada, fart del Bundestagggg i el Bundesraaaaat; Raquel Sans, fent-se l’ofesa; Albert Om, convidat; Mònica Terribas, manaire; Jordi Basté, excels; Josep M. Mainat, caricaturitzat; i Troni Solter, que podria ser jo. “Cada dimecres, com un clau” Koniec!


[LA IMATGE DE LA SETMANA] El making-off de les Perles