divendres, 14 de juny del 2013

Perles del Polònia 285, 13-6-13

[LES PERLES]
- Deia Aristòtil que l’ignorant afirma i el savi dubta”. Gran obertura de Jaume Barberà <-> Jaume Barberà. No veia res més interessant des de la Nixon <-> Frost. Ei que això dels titelles és una grandíssima idea. Ves que el Barberà de debò no ho incorpori. Com diria Monegal, un massatge d’entrevista. (I amb final feliç ;)

- Gràcies, gràcies, gràcies pel monòleg final del President Mas. Ara sí que he entès la seva intervenció de dimarts passat!

[ARXIU HISTÒRIC] [7/6/12] Humor intervingut. Els límits de la intervenció alemana no estan clars… sembla que la Merkel podria intervenir fins i tot el mític sentit de l’humor dels catalans. Es veu que també hem rigut per sobre de les nostres possibilitats.

[LA PICADA D’ULLET] 
- Del globus de Convergència s’han despenyat la Puta i la Ramoneta… però no patiu que no són mortes, han caigut al globus del PSC. I mentre el globus convergent es desinfla… el de’n Junqui no para d’enlairar-se! [això dels globus és una metàfora, oi?]

[LA IMATGE DE LA SETMANA]
- El “sense senyal” que ens pot caure si seguim el vaixell de Grècia.

[POLÍTICAMENT INCORRECTE]
- Els “30 gramos” que suposadament s’ha tret Zaplana del nas… nois!!!!

[SURREALISTA]
- Mascu i Puig en plan caçafantasmes però pretenent caçar monedes escolades en els sofàs dels catalans. Gran [EL CAMEO] de la Carulla.

[DOLENTOT]
- Wert intentant col·locar en Miniwert a les colònies d’estiu d’en Mas.

[LA FRASE DE LA SETMANA]
- Pere Navarro sobre Carme Chacón (o no): “La Carme és jove, moderna, demagoga… és el que li agrada a la gent!”

[MALAGUANYAT] 
- El gag de la botiga de segona mà. Realment pot donar molt de joc un lloc on intentar col·locar tots els “pongos”. De moment hi ha l’Abidal i un intent fallit de Carme Chacón.

[L’ESTÀVEM ESPERANT]
- #Acebesreturns, amb Zaplana, Pedro J. i Xusez Piqué… disposats a seguir la veu del seu amo, Aznar, a través d’una pantalla, Rajoy style, per cert.

Catalans, catalanes, president Obama que potser t’enviem en Martorell a fer un erasmus d’espionatge… Visca Catalunya! Amb il·lusió!