dissabte, 8 de juny del 2013

Perles del Polònia 284, 6-6-13

[LES PERLES]
- Molt fan de la reconversió d’Oriol Pujol. Com que ara té taaaaant de temps lliure vol prendre-li el lloc al Monegal. De crític d’ITV a crític de TV.

- Al Museu de les antigualles ja s’hi reprodueixen els obrers de quan es construien cases, es llençaven floretes a les noies maques i els avis s’ho miraven. Tot això era abans de la generació dels avis ni-nis, que ni miren obres ni han de fer de cangurs perquè els pares no tenen feina. Aideú.

[ARXIU HISTÒRIC] [31/5/12] El rescat de Bankia. El maquinista de la General en versió Bankia. En comptes de “más madera!” el crit de guerra és “más dinero” per salvar Bankia… llibres de text sí, les indemnitzacions dels directius no, és clar. Grrrr

[LA PICADA D’ULLET] 
- Les retallades s’acaben girant en contra de la pròpia Convergència. Es veuen obligats a fer un ERO, en concret, d’un sol membre, Duran, així que es converteix en un ERU (Expedient de Regulació d’Unió).

[LA IMATGE DE LA SETMANA]
- Un Duran aneymarat, espera tenir una segona oportunitat al mercato.

[MOLT CURRAT]
- I Premi Especial del Jurat per Queco Novell i la seva interpretació del dret i del revés del Baile de la Victoria, per celebrar que l’atur ha baixat al juny. (Noti’s també, en el gag, les orelles de Mickey Mato)

[SOM UNA CLONACIÓ]
- Alfred Bosch. Que gran quan diu que si mai som independents el que trobarà més a faltar de Madrid serà… la feina! Impasible el ademán!

[POLÍTICAMENT INCORRECTE]

- Que Rajoy es pensi que quan la Merkel li diu “Gutten haven” vol dir “Menudo nabo”…. així no m’estranya que s’obsessioni amb els membres grans i els membres petits…

[SURREALISTA]
- El joc de les cadires de les esquerres (quin trio Herrera, Fernàndez i Rovira!) amb col·lofó de Navarro i follet federalista.

Catalans, catalanes, Miquel Dagles que potser no calia que entressis tant en detalls… Visca Catalunya! Amb il·lusió!