dimecres, 22 de maig del 2013

Perles del Polònia 281, 16-5-13


[LES PERLES] 
- Mas sembla que encara confia en Europa. Oh Europa. La mateixa que ens va deixar tirats el 1714 i el 1936.

- Gran Jaume Barberà, expert en l’assignatura “Ser tertulià, avui”… però no sé si a ell li fa la mateixa gràcia. “Oh, tertulià el meu tertulià”, hahaa.

[ARXIU HISTÒRIC] [10/5/12] Tardà i Bosch fan un “no vull pagar”… però al pàrquing de casa.

[LA PICADA D’ULLET] 
- Molt bona la traducció simultània català / lapao entre el president Mas i Duran (el noi de la Franja). Ja veig que el problema no està en la llengua sinó en el llenguatge, no en la forma sinó en el contingut.


[LA IMATGE DE LA SETMANA] 
- Rajoy trencat per tot arreu i sense cuidadors professionals per les retallades de la llei de la dependència.

[LA FRASE DE LA SETMANA] 
- Gran Ferran Adrià: “Los plats aquests són tan petits que David el gnomo es quedaria amb gana”, “Em fa la sensació que he quedat com un record del passat, com el còctel de gambes o els dàtils amb bacon”.

[SURREALISTA] 
- ZP celebrant el tercer aniversari de la primera retallada. Eing?


[QUE FORT] 
- En l’estira-i-arronsa sobre el sostre del dèficit entre els governs espanyol i català l’escanyat només és un, el ciutadà.

[DOLENTOT] 
- Els homes de Navarro: Carme Chacón, la franctiradora; Àngel Ros, el catalanista amordassat; Tyrion Lannister, l’estratega de Jocs de trons; i el follet del federalisme.

[EL CAMEO] 
- Joan Roca, el nou millor cuiner del món, s’enfronta al destronat Ferran Adrià amb molta gràcia. (jo també vull que em convidi, clar)

Catalans, catalanes, Antonio Lobato… que ho passo pitjor sentint-te a tu dient Arthur que sentint l’himne espanyol… Visca Catalunya! Amb il·lusió!