divendres, 27 d’abril del 2012

Perles del Polònia 238, 26-4-12

[LES PERLES] 
♦ El rei segueix l'evolució positiva (clar que encara no havia tornat a caure), i ja recuperat dispara contra un elefant de peluix. Ah, no, que és una escena del Museu. El guia explica que la monarquia no va caure per tot això de la caça sinó perquè la infanta Helena es va operar els pits… i a la reina “Corinna” no li va agradar. I va tenir efectes col·laterals: El jueves va haver de reinventar-se, la va comprar Pilar Rahola i va acabar dient-se Jueves.

♦ Felip Puig es reuneix amb l’Ahmadineyad. Diu que se li acumula la feina al mes de maig i necessita reforçar armament: “un cap nuclear?? mariconades!!” “Et convé la SuperBrutalMachine”. Aquesta sí que li agrada… Naturalment amb tanta violència acaben esbatussant-se, però Puig resisteix bé: “Per seguir al meu càrrec s’ha de tenir la cara molt dura.”

♦ La família…. del PP. M’agrada molt la bufanda de bandera espanyola a mitja. Alberto Juan, Juan Alberto… el PP NO és un partit de centre, és de dretes! “I Rajoy??? La Thatcher sembla trotskista al seu costat.”


[LA CANÇÓ] La cançó protesta
[Mas] No, no ens intervindran
No, no ens intervindran
Perquè volem les claus de la caixa
Quina ràbia fa en Duran

[ARXIU HISTÒRIC]
♦ [14/4/11] En el seu retorn als escenaris per defensar que es pugui veure TV3 al País Valencià, Lluís Llach estrena peces relacionades amb TV3: que si la sintonia de la 6/49, que si el Bocamoll, El cor de la ciutat (popular armènia), Doraemon (Martí i Pol), Efectivament (anònim s.XVIII), Bola de drac…

[LA NOVETAT]
♦ Josep M. Vila d’Abadal, vol candidar-se a Unió, crec que no triomfarà perquè té una tofa de cabells massa espessa.


[LA IMATGE DE LA SETMANA]
♦ La reina Sofia (una reina grega que es feia la sueca) va acabar petant amb tants escàndols.


[SURREALISTA]
♦ Mariano “face to face” amb el seu quadre El Greco: “Voy a distraerme con un poco de televisión” en plan Chaplin i la bola del món “O mía o nada”…. Fundido en negro “Ahora voy a petarme unas cuantas autonómicas”.


[KA FORT]
♦ “Tienes 5 minutos para salvar España?” Rajoy està passant el plateret pel carrer per la seva Organización Sí Gubernamental: “Para salvar los servicios sociales, una especie en extinción”. I a l’altra vorera, el president Mas recaptant per “Amb il·lusió sense fronteres” contra la espècie invasora, Espanya. 


[LA PICADA D’ULLET]
♦ Amb el penal de Ramos i la pilota a l’estratosfera, el Madrid ara sí que ha esdevingut… galàctic! 


[LA FRASE DE LA SETMANA]
♦ President Mas: “Els diners per qui els retalla.”

[DOLENTOT]
♦ Festa pijama a casa l’Oriol Junqueras: Pere Navarro, Joan Herrera i Alfons López Tena. Nit de confessions: “Oriooooool, qui et mola del Parlament?” “Hi ha un noi que es fixa en mi i crec que hi ha futur: l’Artur…” “però l’Artur no estava amb l’Alícia?” #fail


I avui sí… les sinceres paraules d’agraïment del president Mas a la Mònica Terribas arriben en forma de video homenatge. #gràciesMònica

Catalans, catalanes, Sarko-zy, que potser és que no… Visca Catalunya! Amb il·lusió!