divendres, 13 d’abril del 2012

Perles del Polònia 235, 5-4-12

[LES PERLES reciclades sobre la televisió]
♦ [4-11-10] L’autoconvidat de l’Albert Om: Entendridor mossèn Flavio fent d’Emília i el papa fent de mossèn Ballarín.


♦ [16-9-10] Artur Mas a "La noria" i Pilar Rahola desmaiada de plaer.


♦ [3-2-11] La nòvia del MiniMolina… Noooo, és una Mauri, el seu amor és impossible!

♦ [11-11-10] Malaguanyat monòleg del gran Martingala, interromput constantment pel Mikimoto.... homeeeeee!!! 


♦ [9-12-10] Surrealista l'entrevista de Xavier Bosch a Joan Laporta... aquest noi està fatal... tots dos, vull dir... i no em serveix d'excusa per treure en Martingala, congelant-se, el pobre...

♦ [18-11-10] “Programes electorals o instruccions del DVD?” La pregunta del dia a L’Hora del lector, de difícil elecció, certament. Gimfi no, s’espera a que surti la pel·lícula, Monzó encara està amb el del PSUC del 1980, i prefereix les instruccions del DVD. 


♦ [31-3-11] Antoni Bassas allà on hi ha la notícia, i si és a Líbia, a la punta del míssil. 


♦ [10-3-11] Una parella amb futur radiofònic: Justo Molinero i Martí Anglada! Molinero: "Usted de qué es más, de Chiquetete o de La Niña de los Peines?" Martingala: "Jo sóc més de Wagner". I el moment "Bundestaaaag, Bundesraaaaat"?? Tiembla Poveda! Que boooo 


♦ [21-10-10] M’encaaaaanta la solució de consens sobre el debat cara-a-cara, que en diuen, torts dos cap el Sálvame, i el Jorge-Javier fent de Cuní “venga, Montilla, un poquito más destroyer, coño!” “Sr. Mas, una frase subordinada en Telecinco? usted que quiere, hundirme el share? inepto!”. No seria cap tonteria... sempre que no surti Belén Esteban, clar, que per un minut de tele maa-ta.

♦ [10-3-11] Monegal sense tele "Els llibres són per la gent pobra que no té diners per comprar-se una tele”

♦ [7-4-11] Les frases de la setmana
 (especial Duran, vull sortir a la tele!): “Parlar amb en Mas sense parlar amb mi després és com veure una pel·lícula coreana sense subtítols. Pot ser molt maco però no s’entén res”; “Té més minuts de tele una iguana amb parkinson que el líder d’Unió” 


♦ [3-11-11] “Divendres” visita Taradell: Xavi Coral, amb aquell entusiasme tan seu… i Espartac Peran “otro que tal”…

♦ [16-6-11] Garcia Albiol a l’Agora: Duel de gegants.

♦ [26-5-11] El comiat polonès de L’Hora del Lector. Extraordinari cameo d’Emili Manzano acomiadant els seus col·laboradors: Quim Monzó, Maruja Torres i Pere Gimferrer. Ara, que el dol els ha durat 2 segons, perquè ja s’han buscat feina: la Maruja un programa de cuina, en Monzó vol presentar el temps i el Gimfi s’infiltra a l’APM, pim, pam, toma lacasitos… i l’Emili… cap a Telecinco! 

♦ [20-1-11] El finançament alemany… comiat de Martí Anglada / Martingala, a l'alçada de persona i personatge!


♦ [17-11-11] Espartac a les càmeres d'El Temps: Duel de titans Tomàs Molina <-> Espartac Peran #petuuuuuns

♦ [10-11-11] Com va la vida? Surrealista entrevista Buenafuente-Punset, tant la real com aquesta, vull dir. Al menys aquesta era declaradament en clau de conya.


♦ [21-12-11] El gag dels tres llits trencats per Pilar Rahola, amfitriona d’El convidat. “Aquest cap de setmana he vingut a Cadaqués a casa d’aquesta gran desconeguda” 


♦ [13-10-11] Fuentes i basté entrevisten Obama el mateix dia… Manel Fuentes “pots dir-me boss” entrevista el President Obama sobre els indignats “només són quatre dogflutes, o, com diuen vostès, quissoflautes”. I Jordi Basté, excels, amb els seus croissanets hiperbòlics: “Sr. Obama, vostè és l’hòstia en patinet, oi?”