divendres, 30 de setembre del 2011

Perles del Polònia 210, 29-9-11


[LES PERLES]
 Respon i guanya! Oriol Pujol i Duran i Lleida van a un concurs per fer una mica de calaix, hi ha 2.000 milions d’euros en joc, però no els deixen utilitzar el comodí del “tot i que” i se’n van cap a casa sense res. El presentador hi suca pa: “Rodaran caps, vull dir ambulatoris.”













 Tintín, Enric Poter i L’home aranya estan aprenent català per indicació del conseller Mascarell: “No sé què li veuen a aquestes pel·lícules… jo era més de Superlópez.”

 Tornen els tancs a la Diagonal! De la mà de Chacón i un gag més aviat dolentot.

 Cadena de mando, Zapatero vol prendre algunes mesures retalladístiques i demana permís… a qui: Zapatero -> Sarkozy -> Merkel -> Obama -> Standard&Poors -> Déu -> Guardiola.
 A Espe no li agrada que Rajoy es faci estimar pels catalans… “ a mi no me engañas, eres amigo de los catalufos!” l’han enganxat al cine, defensant el català, plorant amb La Riera i, el pitjor de tot, en un concert dels Manel! “Pero son catalanes??? Yo pensaba que eran portugueses: que demani un desiiiig, que demani un desiiiiig”

[ARXIU HISTÒRIC] (23/9/10) El còmic de L’Hora del Lector… Supergimfi! Any 2069: el món és ple dilletrats, com ara, però pitjor. Per salvar el món arriba Supergimfi, el nou còmic Llegiu, llegiu, fills de pppp

[LA FRASE DE LA SETMANA] Alícia Sánchez Camacho (abans de desmaiar-se): “M’encanten els toros… són tan preelectorals!”

[SURREALISTA] Xavier Bosch i Felip Puig, l’estranya parella.

[EL CAMEO] Jordi Planas (Sergi Guitart a La Riera) convidat per Mariano Rajoy per discutir el càtering de Can Riera pel PP.

[LA PICADA D’ULLET] En Sarkozy llegint el llibre de l’Estivill per adormir els nens.

[KA FORT] El President Mas pren mesures contra els rics –tranquils que són temporals—mentre que les mesures contra els pobres són per sempre.

Catalans, catalanes, metges que us heu de retallar el sou… Visca Catalunya! Amb il·lusió!