dissabte, 16 de juliol del 2011

Perles del Polònia 207, 14-7-11

Resum enciclopèdic dels millors dels millors…

- La connexió impossible entre Cuní-Obama-Bassas (16/9/10)
Nou intent frustrat d’Antoni Bassas per entrevistar Obama, aquest cop perquè ell i en Cuní no s’acaben de posar d’acord... sort d’Obama que organitza el cotarro: “però que no veuen que el so arriba amb retard! A veure, senyor alt i prim, esperi que el senyor baix i grassonet faci la pregunta!"


- Cap deserció al PSC (30/9/10)
“Catalanista que vola, catalanista a la cassola“. Iceta i Montilla a trets contra els que abandonen el barco socialista... I sinó et disparen et posen un collaret antifugida.. aix.


- La vaga general (30/9/10)
La novetat era Alejo Vidal-Quadras... potser sí que això d’El gato al agua serveix per tenir-los a tots controlats en un mateix programa...


- El cara a cara (14/10/10)
El cara a cara Mas-Montilla. Els sparrings Iceta x Montilla i Pujol x Mas tenen mètodes similars... Mas s’enfronta a un maniquí [ensopit, estàtic i poc comunicatiu, segons Pujol] i Montilla a un paó [vanitós, presumit i vehement, segons Iceta]... si ja et dic jo que... al final com que sembla que no hi ha acord al Cuní no sembla importar-li gaire el casting alternatiu...


- Cap de setmana monàrquic (21/10/10)
Albert Om, l’autoconvidat a la Zarzuela... boníssim!

- La castanyada (28/10/10)
La picada d’ullet del miniMolina: “La castanyada només la fan les iaies... perdoneu, però algú ho havia de dir!”

- El Papa a Barcelona (11/11/10)
El gag transversal va ser la crònica de la visita papal en uns quants gags: Cuní i Rahola a l’avió, King Bosch interceptant l’avió, l’omnipresent Rubalcaba en primera línia papal, el cofoïsme d’Hereu, els petons homosexuals dins la Sagrada Família, el passeig per Barcelona en bicing, ser plomats com a guiris, la cutresangria de la Rambla...

- Últims dies de Montilla (4/11/10)
Cameo extraordinari el President Montilla, la cara de murri quan obra la porta i pilla in fraganti els seus consellers barallant-se, o la invitació a Caord i Saura a “fer les maletes”, o la invocació a Maragall i Geli a “fer coses que es puguin inaugurar”

- Mas a punt de governar (11/11/10)
Artur Mas, molt bé en el seu paper enfotent-se del “guapo, gràcies”, el “tot i que...”, la Belen Esteban i l’Scarlett Johansson! I apamant la Sala de Govern també ;)

- Debat electoral (25/11/10)
La picada d’ullet és pel quejio impecable de Puigcercós en homenatge "a la bona gent d'Andalusia que paga tants impostos".

- Saber enciclopèdic (25/11/10)
En Martingala entrevista a l'expert en bundesfinançament Klaus Bratswurst des del Bundesbank. Més que entrevistar-lo és que li esmena la plana, no el deixa parlar i al final és l'expert qui li aguanta el micro per entrevistar-lo a ell!

- Adéu al tripartit (2/12/10)
Mentre el Titànic s'enfonsa i els músics del Tripartit toquen la seva última melodia, els consellers Maragall i Geli miren de trobar una sortida: "anem Marina, que aquell bot ens portarà a la Diputació!". Ell: "No, jo me'n vaig nedant fins a l'ajuntament de Girona"


- El PSOE encaixa la derrota (2/12/10)
Que fort… ZP i Chacón conspiren per abandonar Montilla a la cuneta, rotllo "Ell mai no ho faria" Oh i tant! I no patiu que no estarà sol, hi ha en Maragall, en Saura, en Carod...


- La resurrecció de Convergència (2/12/10)
El congelador dels soterranis de CiU... amaga exalts càrrecs de la Generalitat. Oriol Pujol ho descobreix per accident i les primeres paraules del des-congelat són: "On és el President Pujol?" -A casa, mirant La Riera. Que bo! L'alegria dura poc, però, perquè el bon home es vol posar al dia de seguida, trucant a en Millet "Quan jo treballava a la Generalitat érem carn i ungla."... així que Mas i Pujol decideixen que el millor és que torni al congelador. "Oriol, no podem pagar pels errors dels altres". I no patiu que tampoc no estarà sol, l'acompanya un assessor novell amb la seva proposta de concert econòmic.


- El partit perfecte (16/12/10)
Al bar del Parlament en els minuts previs a la primera sessió de la legislatura s'escalfa l'ambient, i l'estratega Nadal té la primera pensada.... un hexapartit podria tenir majoria absolutíssima! Noooooo!!! Seria com un tripartit, però el doble de caòtic, diu un Herrera més lúcid que mai. I què podria unir-los a tots? El barça! Sort que era un malson d'Artur Mas que es prepara per si a la tercera no va la vençuda i torna a quedar a l'oposició.


- Contra el Suprem (23/12/10)
La sentència del Suprem sobre la immersió lingüística és una tocada de collons que només servirà per complicar-nos la vida... perdoneu, però algú ho havia de dir! La sentencia del Supremo sobre la inmersión lingüística es una tocada de cojones que sólo servirá para complicarnos la vida... perdonad, pero alguien lo había de decirlo esto!

- La fractura del PSC (23/12/10)
Geli, Castells i Tura collen el pobre Nadal sobre la possibilitat de tenir grup parlamentari propi a Madrid fins que... el salva la campanya, o sigui la Chacón "per què no us agradem els del Baix Llobregat?" És una versió particular de "Guerra Baixa"


- Traspàs a Interior (13/1/11)
La novetat era el Conseller Puig... amb set de venjança... quina por!


- Els homes de Mas (13/1/11)
Els "Reservoir Mas", extraordinaris!


- Montilla expresident (13/1/11)
Lʼestàvem esperant…l'ingrés del President Montilla a la resi d'expresidents... boníssim!


- Lloguer de la Tàpies (27/1/11)
Gran idea la del Conseller Mas-Colell, llogar la Sala Tàpies per fer-hi casaments... per un moment m'havia pensat que el que havia fet era vendre's el Tàpies! Llàstima que els nuvis acabin com el rosari de l'aurora... ai... una cosa semblant ja va passar fa uns quants gags... deixem estar això de la Sala Tàpies!


- Combat municipal (27/1/11)

Combat de boxa entre el potro de Mollet contra El Gafe de Barcelona, o el que és el mateix, la versió polaca de les primàries de Barcelona Tura versus Hereu. Mola l'estètica blanc i negre i els speakers Mas i Trias. I els consells de Nadal a Tura: ataca per la Diagonal! Ah, i recordeu, el jutge neutral Montilla diu que no vol cabòries ni cops baixos.


- El futur de les caixes (10/2/11)
"Les caixes eren una mica com els bancs, però feien veure que tenien sentiments"... per això al Museu del Passat hi ha uns pobres avis d'un casal d'aquests patrocinats per l'Obra Social d'alguna excaixa.

- La nova Consellera d’Ensenyament (17/2/11)
La Consellera Rigau, un creuament entre la mestra de "La casa de la pradera" i la senyoreta Rottenmeier, capaç de posar el mateix Mas de cara a la paret, extraordinària!


- Molta merda per tothom (17/2/11)
Aquesta mania d'altres comunitats de dir que volen els mateixos suposats avantatges que ZP concedeix a Catalunya: i si és una merda punxada en un pal, doncs també!

- Gaddafi esbronca el món (24/2/11)
La novetat era …Gaddafi... espero que sigui debut i comiat.


- Ermessenda la psicòloga (23/3/11)
Ermessenda Ortega tenia molts títols, sí, fins i tot era llicenciada en psicologia pràcticament (amb permís de Pilar Rahola).



- Informant sobre Líbia (31/3/11)
Antoni Bassas allà on hi ha la notícia, i si és a Líbia, a la punta del míssil.


- El futur de Rajoy (7/4/11)
Viaje al futuro… Rajoy descobreix que, precisament per haver volgut viatjar al futur, Esperanza Aguirre va haver de presentar-se a les generals, i les va guanyar! El candidat socialista havia estat Jordi Hereu… i Guardiola i Mourinho són nòvios!


- La consulta a Santa Coloma (14/4/11)
Contes moderns: el flautista de Singuerlín, que arrossegà les masses cap a les urnes del 10-A però després s’enfurismà amb les organitzadors perquè no van voler complir la seva promesa d’anar a omplir Can Zam i se’ls endugué a l’exili lunar.


- La creu d’en Duran (28/4/11)
Puig i Pujol intentant pispar la Creu de Sant Jordi a Duran.



- Regular la prostitució (12/5/11)
El gran Felip Puig, després de la velocitat variable, s’ha posat amb la prostitució variable… els diu a un grup de prostitutes entusiasmades amb la seva visita: “què us penseu, que sóc el Berlusconi?”


- Adéu a Bin Laden (12/5/11)
El video de la captura/assassinat de Bin Laden… ah, és que ja éspinícul·la! I el director és Pedro Almodóvar! I la versió Woody Allen amb Bin Laden al psiquiatra com un hipocondríac dels seus?? Extraordinari! Que preferiu James Cameron rotllo Titanic? Ideal per acabar “al fons del mar”… si és que Hollywood és ple de recursos!

- La petició d’Alberto Fernández Díaz (18/5/11)
Fernández Díaz fent sortir de plano, de ciutat i al final de país un noi d’origen immigrant que havia de sortir al seu darrere en un míting… (i després va passar el que va passar…)


- Chacón es retira (26/5/11)
En temps rècord Polònia homenatja “l’espantà” de Carme Chacón per a les primàries del PSOE, en una imitació brillant i unes picades d’ullet extraordinàries: als seus companys del PSC pel seu suport, a Ricky Martín “un, dos, tres, un pasito p’adelante, Ministra, un, dos, tres, un pasito p’atrás”, els seu millors desitjos per Rubalcaba…


- La patacada d’Esquerra (26/5/11)
Carod pixant-se de riure a l’executiva d’ERC.


- Indignats vs. Culers (26/5/11)
El videojoc acampat vs. culer a la plaça Catalunya: tovallola mullada, acampada infernal, trompeta de la mort… de fet, armes més enginyoses que les de l’Operació Neteja dels mossos.


- Catalunya és Convergent (9/6/11)
La imatge de la setmana era Artur Mas escombrant de sociates Catalunya en miniatura!


- La resistència socialista (9/6/11)
Angelrostèrix, Icètix i Montillàbix són els habitants de l’aldea sociata que resisteix l’invasor convergent: Lleida! La poció màgica de Montillàbix no funciona… sort que Icètix encara conserva la seva força per fer volar volar el Cèsar/Artur… això fins que arriben els mossos de Felipus, és clar. Ave, perroflautus!


- Carod es dóna de baixa (9/6/11)
EXCLUSIVA! Tenim la trucada que Carod va fer a Puigcercós per donar-se de baixa d’Esquerra. Puigcercós, des de l’anonimat, posa la trucada de Carod en espera, hoooores i hooores. I quan li agafa la trucada en comptes d efer com aquelles teleoperadores que no et deixen donar-te de baixa de res, Puigcercós li posa en safata de plata, oferint-li fins i tot els motius per acollir-s’hi “canvi de domicili per haver enfonsat Esquerra”.


- Els violents assetgen el parlament (16/6/11)
Molt currada la versió polonesa dels incidents de dimecres al Parlament. Molt ben vist, i en temps rècord: El President Mas a l’helicòpter: “Vinga, Felip, fot-li, cap a la Ciutadella, amb propulsió!”


- Cuní marxa de TV3 (7/7/11)
[My way] by Josep “Sinatra” Cuní
[Cuní] Me’n vaig al Grup Godó
I tant me fa que et sentis sola
I deixo TV3 com els cules sense en Guardiola

Cregueu em sap molt greu
Marxar d’aquí

[Pilar Rahola] Això no colaaa

[Cuní] Carai, no calles mai,
Pilar Raholaaaaa

Ja ho sé, el meu talent

Puc ocupar dos llocs a l’hora
És més, ho he proposat

Però TV3 no em dóna bola

Adéu, el vespre és meu
Ai, Pellicer, Ramon tremola
[Pilar Rahola] Ramon Tremosa??

[Cuní] Veuràs quin exitàs

Pilar Raholaaaa

Deixo Els Matins fets a bocins
Tots desvalguts a les vuit i vint-i-tres minuts

Sense el Cuní regnant per aquí
[Pilar Rahola] Què passa amb mi, palestins??

[Cuní] Si et vols salvar

Segueix-me ja

Pilar Raholaaaa.

- Explicar l’inexplicable (30/6/11)
Un pare que les passa magres amb la seva filla…. Explicant-li allò de les abelles i les flors, allò dels reis maigs?? Nooo, intentant explicar-li què és ser d’esquerres!


- La clau de Barcelona (30/6/11)
Jordi Hereu lliurant les claus de la ciutat a Xavier Trias: “… i aquestes són les de la Diagonal i la Merdiana… no les obres les dues alhora, que hi ha molt corrent d’aire”.
M’han agradat molt també les de l’Estadi Olímpic (amb nadereta i tot) i les del Zoo, una per animal, amb instruccions per ternir-ne cura.


- Estiu Ppletòric (7/7/11)
Després de les municipals i les autonòmiques… el PP passarà un autèntic “Verano Azul”, amb Rajoy, Espe (Bea), Pancho (Camps), Rita (Piraña)… el que no acab d’entendre és perquè Garcia Albiol és ET i les dues sèries es fusionen (¿)… en Monegal tampoc… ni el Papitu amb el seu “maillot groc”.


- El hit del Govern (7/7/11)
[Georgie Mas, La retallada]
Fem pedagogia de les retallades amb la cançó de l’estiu…


La retallada, la retallada

Ai com m’agrada, amb il·lusió (bis)

Tenir tants hospitals em fa mal rotllo

Tanquem 4 o 5 i serà un xollo

Els nens no necessiten ordinates
Les màquines d’escriure són barates
No hi ha quartos per cultura

Però llegir és una tortura

Catalunya se’n va a l’aigua

Pitjor estan a Nicaragua!

La retallada, la retallada




1 comentari:

Anònim ha dit...

Resum completament inútil.

Si tens tant de temps per a perdre perquè no ho fas bé i poses enllaços als vídeos de cada gag?

Acabes de tenir una idea de bombero d'aquelles que fan època. Mare meva, quina entrada més estèril.