diumenge, 3 de juliol del 2011

Perles del Polònia 205, 30-6-11

LES PERLES 
- Un pare que les passa magres amb la seva filla…. Explicant-li allò de les abelles i les flors, allò dels reis maigs?? Nooo, intentant explicar-li què és ser d’esquerres!

- El President Mas fent la versió kumba del monòleg, una mica Xesco Boix, per entendre’ns.


EL MILLOR
- Jordi Hereu lliurant les claus de la ciutat a Xavier Trias: “… i aquestes són les de la Diagonal i la Merdiana… no les obres les dues alhora, que hi ha molt corrent d’aire”.
M’han agradat molt també les de l’Estadi Olímpic (amb nadereta i tot) i les del Zoo, una per animal, amb instruccions per ternir-ne cura.


MALA LLET
- Toni Soler comentant amb el president Mas les notes dels consellers: “El Conseller Mascarell només té un “bien” amb aquella cara de setciències que fa? Sí, ja sé que el seu cas és una mica difícil perquè va estar en una aula d’acollida per millorar la seva integració convergent”… I la Joana Ortega? “Ja s’ha posat ella mateixa la nota”. Ah, i la Consellera Rigau ha suspès tecnologia, claro, claro…


ARXIU HISTÒRIC (22/6/06)
- Els prínceps fan la declaració de la renda… això ja és prou original, però és que a sobre els surt negativa!


LA FRASE DE LA SETMANA
  
- Rubalcaba “Yo no sé mucho de economía, pero como muevo mucho los brazos, parece que tenga mucha seguridad”

LA PICADA D’ULLET
- La versió polonesa del debat sobre l’estat de la nació: Rajoy i Rubalcaba rivalitzant per pujar a l’estrada, ZP entertenint-se amb uns llapis de colors, Carme Chacón boicotejant Rubalcaba, en fi, tot molt de pati de col·le, o sigui, bastant real.


LA IMATGE DE LA SETMANA
- El tripartit del PSC, Ros-Iceta-Nadal vs. el duet de CiU Mas-Duran.


KA FORT
- Tres funcionaris de l’Ajuntament que surten de la Casa Gran després de 32 anys i ho troben to mooolt canviat…. I ja no et dic res quan troben Clos fent de cambrer, Hereu d’escombriaire i Montilla de… res…


MALAGUANYAT
- Ni Bosch ni Cuní aprofitant les seves oportunitats d’entrevistar Obama.

JA CANSA
- El megaXavier Bosch que no ve a aportar re de re, nor?

Talleu, és bona! Amb il·lusió!