dissabte, 4 de juny del 2011

Perles del Polònia 201, 2-6-11

LES PERLES
- #acampadazarzuela. Hi són tots, els prínceps, el cuiner, les cambreres… fins i tot hi ha Baquèira! Però el rei vol que marxin perquè vol veure la tele, així que fa servir el mòbil i en un instant apareix el Conseller Puig: “Puig [llegeixi’s Puij], ataca!”

- Polònia es cola en una Assemblea de les CUP. S’han pres tres decisions: no pactar amb ningú, no governar sempre que sigui possible, i fer una derrama per comprar l’últim disc d’Obrim pas, que grans! Però a les assemblees ja se sap, sempre hi ha algú que vol fer de líder… com ara un Puigcercós, Ridao o un Portabella infiltrats…. O fins i tot un Montilla “Ei, que passa, que els d’Esquerra no sou els únics que us heu de buscar la vida eh!”

EL MILLOR
- El President Mas com un Rei Mag, repartint sobres [el nou Fons de Supervivència per a Alcaldes Convergents] als nens que s’han portat bé, o sigui, els alcaldes triomfadors. Està ben vist aquest mètode, perquè just en sortir els atraquen Mas-Colell i Duran disfressats i els Fons retorna immediatament a la butxaca de Mas. Amb il·lusió!



ARXIU HISTÒRIC (1/6/06)
- Ferran Adrià i el Mindundi versionen els gelats de moda: Frigopeu d’atleta, Frigopeu de porc...



LA IMATGE DE LA SETMANA
- Per aclamació...


LA FRASE DE LA SETMANA
  
- El President Mas fent un primer balanç dels pressupostos: “No direu que no ajudem els pobres, mireu el que li pago a Ferran Mascarell”


ALGÚ HO HAVIA DE DIR [Joan Tardà]
-Els assecadors de mans… perdoneu, però algú ho havia de dir!


SURREALISTA
- Per fi Xavier Bosch ha trobat un convidat de la seva alçada: Xavier Garcia Albiol… llàstima que la conversa no en sigui tant, d’alçada.



LA PICADA D’ULLET
- Felip Puig [avui omnipresent] i Oriol Pujol regirant el despatx del President Pujol buscant el Pacte del Majestic… ai senyor…. Sembla que hi ha hagut una petita confusió i el que li està llegint l’Oriol a l’Alícia Sánchez Camacho és la carta amb què el pare es va declarar a la Marta Ferrusola…



#etfelicitofill
- El Conseller Puig pregunta a un mosso: “què hauria fet el Conseller Saura en el meu lloc?” I ell respon: “Simpatitzar amb els indignats, prendre les decisions equivocades i explicar-les amb el cul”.


MALA LLET
- L’equip de campanya de Rubalcaba, tots de l’última fornada, barons, González,  Bono, Negrín, Pablo Iglesias, ha haa.



EL CAMEO
- Pol Izquierdo [el Pulpo Pol segons Monegal] allarga la seva franja horària per estudiar el cas del Pepitu, el canari de Monegal que sembla mort, però és viu, només té una pàjara, malgrat totes les bestieses que li arriba a fer el seu amo.


LA VENJANÇA
- Una senyora de la neteja, armada amb una porra, “neteja” el despatx de Felip Puig.



Talleu, és bona! Amb il·lusió!