dissabte, 1 de maig del 2010

Perles del Polònia 152 29-4-10

LES PERLES
- La Forcades entra, per fi, en el tema de l’Estatut. Sembla que li costa trobar el lligam amb les farmacèutiques. Si hi ha un jutge mort, no és perquè no s’hagi pres prou medicament, és perquè era tan just que Nostre Senyor el va cridar al seu costat.



- Pilar Rahola ha agafat tanta confi amb Mas fent-li el llibre que ja se li asseu a la falda. Això és només al principi perquè, de fet, a mitja entrevista ja li ha pres la cadira!

EL MILLOR
- La part positiva d’haver quedat eliminats de la Champions l’aporta el President Montilla: “Ja sabeu què passa quan enviem coses a Madrid: l’Estatut, el Boadella.... ens podrien tornar l’equip retallat o pitjor, que se’ls quedessin 4 anys allà"

EL PITJOR
- Montilla i Mas van junts a veure ZP per allò de Bob l’Estatut... que no, que hi entro amb això del Bob...

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Marc Parrot [de la Peña, segons Maragall] ha trobat dos candidats més pel seu grup del Casal Rock: Pasqual Maragall, amb els seu hit ˮAll you need is loveˮ i Jordi Pujol recuperant el clàssic ˮNo ve dʼun pam, no ve dʼun pamˮ. Al final entren tots dos i canten la versió Casal Rock de Highway to hell.

[Jordi Pujol] Manant, sí
Manant molt
23 anys manegant-ho tot
[Pasqual Maragall] Manant, sí
Manant poc
El Zapatero em va fotre el lloc
[JP] I el PSC
[PM] I CiU també
[JP, PM] Sʼhan oblidat que som els millors
[PM] Més que Macià
[JP] Més que Companys
[JP, PM] A Tarradellas nʼhi traiem un tros
[JP] Jo vaig ser un graaaaan President
[PM] Jo més que tu.
[JP, PM] Graaaaan President
[JP] Jo més que tu.
[JP, PM] Graaaaan President
[JP] Bé, millors que Montilla, sí, oi?

LA PICADA D’ULLET
- Iceta i Montilla són en un bar (tots dos amb bastants més cabells que ara) l’any 1980, mirant per la tele la investidura del President Pujol (amb interrupcions del jovenet Oriol), mentre prenen alguna cosa amb unes olives i es produeix aquest diàleg impagable... Montilla: "ostres, qui s’ha menjat les olives?". Iceta "jo no". Montilla "ah, doncs dec haver estat jo"


LA FRASE DE LA SETMANA
- El Rei desconcertat davant les noves mesures de seguretat [per allò de Polònia, el país, no Polònia, el programa] a la Casa Reial que fan que ell i Felipe no puguin coincidir a la mateixa habitació: "como ya dije el 23-F me repito, alguien puede explicarme qué está pasando?"

LA CANÇÓ [Sintonia de Bob l’Estatut]
Al Parlament va ser concebut
Bob l’Estatut
per molts catalans era collonut
Bob l’Estatut
després al Congrés el van retallar
Bob l’Estatut
i un tribunal el vol escapçar
Bob l’Estatut
Bob l’Estatut
Bob l’Estatut ja ha arrribaaaat

SURREALISTA
- El pobre Emili Manzano, víctima de l’última novetat editorial, secció judicial, El sumari del cas Gürtel. Els convidats discuteixen sobre l’obra, però ell ha caigut sota l’obra.


LA IMATGE DE LA SETMANA
- El pirata Maragall.

LA NOVETAT
- Xavier Garcia Albiol, badaloní il•lustre.