diumenge, 25 d’abril del 2010

Perles del Polònia 151 22-4-10

LES PERLES
- El Constitucional ha ordenat la suspensió dels enderrocs del Cabanyal, però a la Rita no li calen màquines, pot ella soleta.

- “El juez juzgado“, la faula que parafraseja la del lobito bueno de Goytisolo i que Pere Gimferrer ens dedica per Sant Jordi, dedicada al jutge Garzón.
- Justo Molinero vol prendre-li a Montilla el monòleg, com que ara està taaaan interessat en això de les consultes... al final Montilla se’n surt, però la influència de Molinero es deixa sentir “Tribunal Constitucional... Tribunal Constitucional... ho esteu fent... fatal“

EL MILLOR
- Antoni Bassas aconsegueix la tan anhelada entrevista amb el president Obama. Però es veu que per teles petites només tens accés al seu segurata i a fer una sola pregunta, que és: “Guanyarem la Champions?" Sigueu indulgents amb l’Antoni, no ens ho preguntem tots, això?

EL PITJOR
- Bob l’Estatut al corredor de la mort.... ha estat condemnat a la retallada, la triturada i l’amputada.... ni una trucada el pot salvar com a les pel·lis.

KA FORT
- Artur Mas no es mulla ni que el ruixin amb una manguera... però es veu que cremar-se sí que es crema...

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- De la Vega ha trobat una altra rival en la disputa pels favors de Zapatero, la ministra Salgado, a qui ZP encomana la negociació del finançament amb Montilla: ˮEl plan A es convencerle, el plan B es obligarleˮ... i tant que sí!

LA PICADA D’ULLET
- Dos membres del TC signen exemplars de l’Estatut el dia de Sant Jordi.

SURREALISTA
- Nelson Mandela, a la presó amb Rajoy, pel cas Gürtel! Rajoy, a la presó amb Mandela, per l’assassinat del líder racista sud-africà!! Surrealista, i amb final de molt mal gust.

LA IMATGE DE LA SETMANA
- Polònia s’avança i aconsegueix que els líders catalans es posin d’acord en la defensa de Catalunya contra el TC.... o gairebé.
LA NOVETAT
- Bob l’Estatut, no ho entès...

- Nelson Mandela, llàstima d’estrena.

Talleu, és bona!

Molt raro avui el Polònia, molt raro)

http://www.tv3.cat/videos/2856850