dissabte, 30 de maig del 2009

Perles del Polònia 116, 28.05.09

LES PERLES
- El tàndem Cuní fals-Carretero real per fer-li dir que la situació a Esquerra és molt pitjor del que sembla al Polònia.

CRACKOPERLES
- La Terribles ha de trucar al Toni Soler perquè tothom s'ha descuidat de posar aquesta nit el video del Polònia, coses del coma etílic barcelonístic.

- La llotja reial de Roma: el Rei fent capcinades, ZP pendent del futbol i Montilla de la pastarrufi... fins al gol de Messi. El deliri, el Rei cridant Independència i Madrid se querma...

- Montilla remenant el bagul de les antigualles del PSC buscant Raimon Obiols. Comor? Però el que troba és una llàntia meravellosa i el geni li fa triar entre el Triplet i el finançament. El President, sempre pendent del seu poble, tria Triplet!

- Piqué fitxat per la UE per participar en la campanya de les europees amb el seu lema "Voti, voti, voti, madridista qui no voti"

- Celebració dels Mossos a Canaletes perquè ja s'han acabat les celebracions de Canaletes. Molt bo. Però si fins i tot criden allò de "la policia tortura i assassina", atacs al Bicing i tota la pesca.

EL MILLOR
- El pobre Mas, víctima del Tao, els efluvis, l'I Ching i el Gaspar Hernández, que s'entesta no entendre que el seu problema no és de caire emocional, sexual o mineral.. sinó del Tripartit.

EL PITJOR
- Ca l'Obama, que em sembla que no dóna per més...

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Joan Ridao ataca de nou al Congrés dels Diputats. Aquest cop no hi ha cocodrils, sinó fil musical "Que viiiiva España"... vaja, doncs sí que hi havia cocodrils, altre cop.

SURREALISTA
- Tomàs Molina i el Minimolina rapejant la predicció metereològica.

LA NOVETAT
- Gaspar Hernández, pesadet com l'original

Talleu, és bona!