divendres, 8 de maig del 2009

Perles del Polònia 113 7-5-09

LES PERLES
- Puyol i Iniesta, o sigui, Puyi i Gusiluz, suplanten el President Montilla en el seu discurs a la nació, per parlar del pas a la final de la Champinyons. Iniestee fa veritables esforços per demostrar eufòria, així que Visca el Barça! Visc al Barça!

- Els científics de tot el món mundial estan estudiant el fenomen de les successives escissions dʼERC en parts cada cop més petites, perquè creuen que aquestes divisions poden alliberar més energia que les dʼun àtom, cosa que podria suministrar energia per tot Catalunya durant 10 anys. Sense pretendre-ho, Carretero haurà aconseguir trobar una alternativa a la MAT.

- Al Monegal no li ha agradat el gag del finançament. Diu que els del Polònia han perdut la subtil ironia dʼEls Morancos per adoptar un estil barroer més a la Monty Python. Eing? Al CAC vas!

EL MILLOR
- La nova secció El Tiempoak. Ja sabeu que al País Basc estan susceptibles amb això dels mapes del temps, així que Rajoy ha decidit prendre cartes en lʼassumpte i sʼhi ha posat ell mateix. Us preguntareu, com ho fa? Tranquils, es nota que ha fet classes amb Tomàs Molina. El mapa sí que està una mica canviadot. Ja no sʼhi veuen els Països Catalans, sinó tota la Península Ibèrica. Ah, i a partir dʼara el temps es decideix a Madrid. I hi ha un miniRajoy i tot! Espectaculaaar

EL PITJOR
- La família reial va a cals Urdangarín a regar les plantes (ja sabeu la passió hortícola que tenen sobretot amb algunes plantes al·lucinògenes). Llàstima que al pis, a banda dʼaltres barbaritats, troben un okupa perquè en comptes de lʼAvinguda Pearson han anat a lʼAvinguda Pírcing.

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Terribas entrevista a Carod, qué hay de mi libro, 2014 (la versió castellana es diu 2814). Traduttore traditore

SURREALISTA
- Segueix la línia surrealista de la setmana passada com a única solució per trobar un acord de finançament. Aquest cop no és un licor rosa sinó una injecció dʼanabolitzants a la vice Salgado i al conseller Cástels. ˮTalante y tal y tal." També com la setmana passada, en ZP potser sʼha passat una miqueta amb la dosi.

KA FORT
- La unitat financera de Renfe, formada per Michaela i Michael (from Rumania) que van demanant pels trens amb lʼacordió preceptiu ˮSinioooor, no tengui dineriiiiiˮ. El de lʼacordió també servix per omplir les interminables pauses del Conseller Nadal.

LA CANÇÓ (Staying alive, dels Bee Gees)
[Carod i Saura] Ahhhh
[Montilla] Lo més fàcil
[Carod i Saura] Ahhhh
[Montilla] Cabòries, molt millor
[Carod i Saura] Ahhhh
[Montilla] El nou finançament serà una caca
[Carod i Saura] Tant se val, tant se val
[Carod] Si tots tres conservem el poder
Tripartit is alive
Tripartit is alive
[Tots tres] Ah, ah, ah, ah
Tripartit is aliiiiiiiive

LA PICADA D’ULLET
- El President Montilla sʼha percatat del que ESTÀ PASSANT, que la gent és feliç perquè el Barça guanya, malgrat els mil problemes que tenim. Llarg, eh!

LA IMATGE DE LA SETMANA
- Joaquim Nadal, de cap dʼestació

Talleu, és bona!