diumenge, 29 de març del 2009

Perles del Polònia 108 26-3-09

LES PERLES
- Els Pera (pare i fill) sʼocupen dʼentretenir el personal mentre els polacs es posen en solfa. El pare farà de Montilla i el fill de Saura. Fill: "Per què sempre em toquen els papers més xungos?" Pare: "No ens volen donar els calés. No sé pas què farem, cabòries!" . I la pregunta és: per què el Pare Pera va amb xandall i bossa blanca horrenda dʼhiper xino?

- Carme Chacón disculpant-se davant de ZP per lʼespantà de Kosovo: "es que estaba jugando al risk y me embalé". Gag paral·lel al de Saura disculpant-se davant Montilla per la crítica pública als Mossos: "És que pegaven molt fort i fins i tot van trepitjar el parterre". Preocupats per com solucionar "la cosa" les frases respectives són, de Chacón: "No se mʼacut cap idea", i de Saura: "Tinc una idea absurda". Dit i fet: en una reunió secreta al més alt nivell, el problema de lʼun es tranforma en la solució de lʼaltra: Els Mossos a Kosovo!!


- "Bon soir a tout le monde, per favor! Je suis les politique amb les collons més ben posés" Puigcercós, el Sarkozy català, sʼha lligat la Bruni: "Puigcercós mʼa dit que Ripoll est joli!" "Apren-ne gavatxu!"

LA IMATGE DE LA SETMANA
- Els Consellers que ja no serveixen... a la deixalleria... aaaaaala!

LA NOVETAT
- Sistema infal·lible dels polítics per sortir als mitjans: fer-se una foto amb un cantant, o dos, el Boss i el Bono.



SURREALISTA
- Monegal assessorant Rajoy per anar a "Tengo una pregunta para usted". Alerta!

SOM UNA CLONACIÓ
- Ferran Monegal, quin massatge!



ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- El Papa demanava a Déu que enviés pluja... però aquest està massa ocupant jugant i regant els seus camps de golf.... fins que se li cita el seu apòstol al camp... en Messi.

LA PICADA D’ULLET
- Carod dóna 1 milió dʼeuros per salvar el quítxua... encomana el quítxua!

KA FORT
- Els funcionaris de la Generalitat estan tancats per protestar contra la proposta de congelació de sous: Montilla crida "el negociador" Maragall, i acaba tancat amb ells; després crida els Mossos, i també acaben tancats amb ells; i Saura, of course.. i fins Montilla. "Ningú no ens treurà dʼaquí!" fins que... "ui, dos quarts dʼonze, hora dʼesmorzar... anem!"

Talleu, és bona!