dissabte, 7 de març del 2009

Perles del Polònia 106 5-3-09

LES PERLES
- A Carod TV hi ha un programa molt interessant sobre les ambaixades catalanes, es diu "Gran germà".
- Els Prínceps sʼhan clapat mentre el Rei els ensenya un àlbum de fotos del seu viatge a Jamaica.... els desperta al crit de Que viene la República! Però no tot són males notícies, els han portat un regalet, unes galetes dʼ"herbes" que fan allà, Maria, em sembla que ha dit... quin flipe! Els souvenirs ja no són el que eren.
- Un amic de Tomàs Molina ha passat de ser profe de secundària a treballar per la màfia russa... diuen que ha guanyat en qualitat de vida.

EL MILLOR
- Una reunió a la qual mʼhagués agradat assistir: Carod convoca Gimferrer i Monzó per demanar-los lʼopinió sobre la campanya "Encomana el català". Monzó, amb la ironia que el caracteritza, la clava: "El català no sʼha dʼencomanar com si fos la peste bubònica". Ara, que lʼalternativa que proposen jugant amb el doble sentit de la paraula "llengua" tampoc calia...

EL PITJOR
- Ca lʼObama i lʼami américain.... voleu dir que ho estem estirant massa?

EL CAMEO
- Francesc Mauri sʼha colat a lʼespai del Molina per culpa del becari.

MALA LLET
- El Rei flipat: "No me reía tanto desde que Marichalar y Elena dijeron de ir al Saber y Ganar"

SURREALISTA
- Lʼúltima de Mariano: si al PP li ha anat rebé a Galícia, i a Galícia es fala galego, caldrà que per recuperar el poder a Espanya, lʼidioma oficial sigui el galego. Lo pillas?

POLONEWS
- La Raquel vol "americanitzar" el TN. Ramon accpeta però diu que la setmana vinent serà més tipus Aràbia Saudita. Com, en àrab? No, sense dones. Buuuuuuuuuu

LA IMATGE DE LA SETMANA
- La reina amb rastes jamaicanes.

LA NOVETAT
- Patxi López, ben aconsellat per ZP. Per poder governar amb pactes puntuals amb aquest, aquell i el de més enllà, li caldrà incloure també en el pacte un psicoanalista.

DICCIONARI POLÍTIC
- Síndrome del percebe castigador: Es veu que és un virus tipus anisakis, que afecta només als electors gallecs.

LA PICADA D’ULLET
- Homenatge a Rubianes: El President es defineix com a iznajarocatalà. Iznájaro perquè va néixer a Iznájar tot i que no hi ha viscut mai i català perquè hi ha viscut tota la vida encara que no hi ha nascut mai. "De Pepe a Pepe, te echarem de menus, amic"

Talleu, és bona!