dissabte, 20 de desembre de 2008

Perles del Polònia 97 18-12-08

EL MILLOR
- Moncloa cafè, amb M. Teresa, Chacón, Moratinos i Solbes comentant els possibles acomiadaments a la seva pròpia empresa. Solbes treu ferro, com sempre: "pero a nosotros –los importantes– no nos tocará, verdad? Será Sebastián, o la pardilla esa de igualdad".
EL PITJOR
- La visita tipus "treva-trampa" de Losantos a Rajoy per felicitar-li "els Nadals". El gag no se salva ni amb la visita de lʼEspe disfressada de bruixa.

SURREALISTA
- "Multiplicati, multiplicati", crida el Papa assajant el miracle dels pans i els peixos per acabar amb la crisi...

ARXIU HISTÒRIC
(fa un any...)
- El Govern espanyol ha traspassat les competències de la loteria. I el Niñu de Sant Ildefons (amb calça curta inclosa) no és altre que Quim Nadal, lògicament.

LA PICADA D’ULLET
- Extraordinari el personatge de Tardà que supera, amb escreix lʼoriginal ("La vall dʼAran és lluuuuuuuny"). Carod el vol calladet però: "així no serem mai un país normal amb ambaixadesˮ. [Crec que al Tardà li pega pixar-se de riure en veureʼs]

KA FORT
- ZP conspira amb Chacón per fer signar Montilla EL QUE SIGUI i ella "Mi alma de catalana sufre... pero ya se me ha pasado!"

POLONEWS
- Raquel Sans: "Les enquestes donen com a guanyador Xavier Trias a lʼalcaldia de Barcelona, el PSC estudia presentar Narcís Serra per renovar la seva imatge"

- Ramon Pellicer: "Si la mesura de circular a 40 per hora funciona, Saura es planteja afegir-hi que circulin marxa enrera o fins i tot amb tres roooodeeees"

LA NOVETAT
- Manuel Fraga, "ponderando nacionalistas"


- Miguel Ángel Moratinos, clavadet- Boris Izaguirre, representant dels homosexuals llatinoamericans, felicita al Papa per la Missa del Gall [pronunciïʼs gai]


LA PREVISIÓ DE LA SETMANA DE TOMÀS MOLINA
- Tomàs Molina ara chiquiteja!!!!: "Molt bona nirrrr". I ara sí, la previsió: "pluja, calamarssa, calamarssa, calamarssss a la romana"

LA CANÇÓ (Carod i Tardà, parella de claqué)

[Carod] Si volem ser en el govern
i no tornar a lʼoposició
no podem dir...
[Tardà] Mori el Borbó!
[Carod] Si, malgrat tot, no hi pots fer més
i ho has de dir perquè ets així,
no cridis molt...
[Tardà] Mori el Borbó!
[Carod] Jo abans també feia animalades
i algunes van ser bastant sonades
[Tardà] Perpinyà!
[Carod] Però he canviat, he madurat
i a Esquerra ja només hi queda un capgròs
[Tardà] el Puigcercós!

LA IMATGE DE LA SETMANA
- El nou invent nadalenc dʼICV, el tió sostenible que caga "merda de debò, com nosaltres"


MALA LLET
- Saura: "que fills de p. aquests que no pensen com nosaltres"

DICCIONARI POLÍTIC
- És català tothom qui viu i treballa a Catalunya, no? Per això el President ens saluda així: "Catalans, catalanes, catwoman"


Talleu, és bona!