dissabte, 18 d’octubre del 2008

Perles del Polònia 89 16-10-08

LES PERLES
- El Rei es presenta al despatx de la Chacón perquè vol provar lʼúltim eurofighter dʼaquests del "coñazo" del desfile, però ella no seʼn refia: "Usted es experto en cazas?" El Rei: "300 cadáveres de oso pardo lo atestiguan". I ala, tots dos en plan "Top gun".

- En Pujol plega i ha de recollir el despatx..... pobre, si encara no ha acabat de tancar la porta que lʼOriol ha muntat una bona festa! i deia que ell no sabia que lʼArtur el volia fora...

- El Ferran Adrià busca el gourmet desaparegut que ens va tenir entretinguts [i encara no entenc perquè] aquest estiu. Però ell ja sap com evitar que es torni a escapar ningú sense pagar... implantant els comensals una ˮmicroxipˮ de patata.

EL PITJOR
- La Teletienda trampa que es munten ZP i Solbes per pillar pasta dels contribuents. Aaaaaala!

EL MILLOR
- Soraya Palin vs. la Thatcher de Lavapiés "Hola, perdedores"
LA VENJANÇA
- El Papa emprenyat amb Pujol perquè el vol fer fora de la feina, ossea, del Polònia. I Pujol sʼhi torna: "Impostor, fals profeta!"

KA FORT
- Com que és lʼaniversari dels Mossos aquests ho celebren convidant un conductor pringat amb una copeta de cava, amb la qual el tio sʼanima, els Mossos sʼemprenyen, i lʼacaben atunyinant i multant i esbroncant... aaaaaala!

LA NOVETAT
- Helena Rakosnik, que parla iguaaaaaaal que el seu marit
- Ana Hernández, que parla iguaaaaaaal que el seu marit


LA PICADA D’ULLET
- Rajoy: "En el desfile me lo pasé chupi."

POLONEWS
- Raquel Sans: "Moment de parlar de política catalana" I va i tots dos es posen nassos de pallasso.... ala!

ARXIU HISTÒRIC (fa un any...)
- Mani fatxa a Madrid el 12 d’octubre. A part dels típics d’estètica skin hi ha un parell de jutges del Constitucional, amb toga i tot.

Talleu, és bona!